Verkstadsanvarig till Algeco i Stockholm

Verkstadsanvarig till Algeco i Stockholm

Till vårt sammansvetsade och oerhört härliga team på Algeco söker vi nu ytterligare en proffsig och engagerad kollega. Som Verkstadsansvarig för skapandet av modulbaserade lösningar hos oss är du en nyckelperson på resan mot ytterligare framgångar och tillväxt i ett bolag och en bransch som är på stark frammarsch.

I den här rollen erbjuder vi dig alla verktyg som behövs för att du ska bli en lyckad Verkstadsansvarig. Du ansvarar för produktionsplanering, produktionsgenomförande och ekonomiskt utfall i produktionen. Du deltar i budgetarbete och jobbar för att uppfylla budgeten och för att projekt utförs med hög kvalitet inom utsatt tids-, budget och projektramar. Vidare så ansvara du för arbetsmiljösäkerheten och att den efterföljs. Du kommer att jobba med väldigt fina produkter som det verkligen finns en efterfrågan på och som löser kundens behov. Då vi arbetar med komplexa projekt och processer utmanas din förmåga att översätta kundens förväntan till en konkret verklighet.

Vidare ger vi dig ett ypperligt tillfälle att bredda din bygg- och projektkompetens, bygga vidare på din starka kompetens som kan bana väg inom otaliga andra branscher och tack vare den horisontella organisationen kommer man alltid att befinna sig nära den nordiska ledningen och kunna följa management på nära håll.

Då bolaget befinner sig i en stark tillväxt är dina utvecklingsmöjligheter stora. Vi sätter stort värde på våra medarbetare och under de kommande åren kommer nya roller och möjligheter att öppna sig där du har alla chanser att ta dig vidare.

Arbetsuppgifter
 • Utföra, planera, leda och följa upp produktionsarbeten på högklassmoduler och bodar i enlighet med bolagets vid var tid gällande rutiner och verksamhetssystem.
 • I samarbete med projektledare/säljare starta upp arbetet vid nya projekt, samt förmedla vidare uppgifter så att rätt information når till respektive utförande disciplin.
 • Ansvarar tillsammans med operativ chef för att bemanna produktionen med rätt kompetens, samt aktivt jobba med leverantörsledet för att säkerställa produktionsresurser och bolagets ekonomiska konkurrenskraft.
 • Ansvarar för att maskiner och utrustning uppfyller gällande säkerhetskrav och att det finns rätt utrustning för de arbeten som bedrivs.
 • Tillsammans med logistik se till att rätt material finns på plats så att produktionsstopp ej uppstår i produktion.
 • Inköp av material till produktion, mm.
 • Hålla övriga bolaget (och i förekommande fall kunder) uppdaterade gällande projekt för att säkerställa att tidplaner och budget efterföljs.
 • Aktivt bistå övriga medarbetare vid frågor kring material, kvalitet och tekniska frågor.
 • Ansvarar för ordning och reda på depå, det innefattar lagerplanering, säkerhet och städning.
 • Ansvarar för att personer som vistas på området har lämplig skyddsutrustning.
Meriterande

Vi ser gärna att du har en bakgrund inom bygg, gärna som snickare. Vi ser det också som meriterande om du har erfarenhet av att leda ett team.

Vi erbjuder
 • 30 dagars semester
 • Friskvårdsersättning
 • Sjukförsäkring
 • Sjukvårdsförsäkring
 • Pension ITP1/ITP2
Låter detta intressant?

I denna rekrytering samarbetar vi med Valegro Rekrytering & Interim. Ansvarig Rekryteringskonsult är Robert Klatzkow, robert@valegro.se, tel. 0735-303798. Vänligen klicka på ”Sök denna tjänst” för att snabbt och enkelt skicka in din ansökan. Vi kommer inte att ta emot ansökningar som kommer via mailen. Vi går igenom urvalet löpande så tveka inte att söka redan idag.

Valegro är ett nischat bolag som rekryterar och hyr ut konsulter inom ekonomi, finans sälj och management samt konsulterar i organisationsfrågor.

Med över 20 års erfarenhet av branschen har vi byggt upp ett stort nätverk av kandidater, konsulter och kunder. Vi hjälper även våra kunder i strategiska frågor kring försäljning och ledarskap.

För oss är långsiktighet och förtroende viktigt. I våra uppdrag har vi alltid kunden och kandidatens bästa för våra ögon och vi gör allt för att du som kund och kandidat ska känna dig trygg med vår kompetens, styrka i leverans och att vi har förstått ditt behov. Våra kunder och kandidater värdesätter vårt engagemang och den personliga service vi ger.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I mer än 60 år har Algeco arbetat med modulbaserade lösningar och under dessa år har vi samlat på oss massor av erfarenhet. Vårt mångsidiga sortiment av moduler, bodar och containrar gör att vi kan erbjuda smarta utrymmen att arbeta, lära och leva i för alla typer av projekt, kunder och behov.

Tillsammans med ett brett sortiment av hyresutrustning och vår 360 service anpassar vi och optimerar våra projekt efter kundens önskemål. Vår erfarenhet, expertis, mångsidighet samt våra olika produktlinjer gör att vi särskiljer oss, men vi nöjer oss inte där utan vill även försäkra oss om att alltid kunna ge kunden den service den behöver. Algeco finns i 25 länder över hela världen.

På Algeco Sweden respekterar och värdesätter vi skillnader och brinner för våra medarbetare, våra kunder och planeten. Vi skapar tillsammans en miljö som är jämlik, där skillnader värdesätts, och alla ska känna tillhörighet. Vi är fast beslutna att bygga en kultur som sammanför det allra bästa av våra medarbetare och deras unika färdigheter, erfarenheter, förmågor och där de kan blomstra.

Som en del av Algeco Sweden-teamet kommer du att kunna tillämpa och utveckla dina färdigheter och kunskaper i ett team som hjälper till att förnya och bidra till att bygga en bättre framtid och skapa värde för våra kunder, våra medarbetare, vårt samhälle och planeten.