Automationsingenjör med programmeringsintresse sökes!

Automationsingenjör med programmeringsintresse sökes!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som automationsingenjör kommer du arbeta i ett engagerat team med varierande arbetsuppgifter, de kommer huvudsakligen bestå av:
  • Ansvar för utveckling och digitalisering av verksamheten.
  • Arbeta i vanligt förekommande system som exempelvis PLC.
  • Processoptimering och utvecklingsarbete ute hos kund.
Tjänsten är inledningsvis ett konsultuppdrag på 6 månader där du blir anställd av Studentwork och arbetar hos Alfa Laval. Efter det finns goda möjligheter att bli anställd direkt hos företaget för rätt person.

Din profil

Vi söker dig med relevant utbildning inom automation från universitet/högskola eller innehar liknande utbildning från yrkeshögskola. Vidare har du ett intresse för industri, maskiner och programmering samt trivs med ett högt tempo i arbetet. Det läggs även stor vikt vid personliga egenskaper som att tänka brett och framåt och motiveras av att leverera goda resultat. Eftersom du reser i tjänst både inom och utanför Sverige är det viktigt att du är flexibel för detta. Vi ser fram emot din ansökan!

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Kontaktperson Beatrice Bergström
Telefon 739 88 36 87
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 dec (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Alfa Laval är ett välkänt svenskt industriföretag som har sin kärnverksamhet inom värmeöverföring, separering och flödeshantering till kunder över hela världen. Alla dessa tre områden har en stor betydelse för industriföretag och vår kunds expertis innehar en ledande ställning. För deras räkning söker vi en automationsingenjör med intresse av programmering med start så snart som möjligt.

Urval och intervjuer sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag!