Erfaren .Net utvecklare, digitala kanaler till Alecta

Erfaren .Net utvecklare, digitala kanaler till Alecta

På Alecta tar vi hand om tjänstepensionen för 2,3 miljoner människor och 34000 företag i Sverige. Vår viktigaste uppgift är att se till att din tjänstepension växer och att arbeta för att fler ska få del av tryggheten med en tjänstepension. Hos oss värderar vi balans i livet och vi erbjuder flexibla arbetstider samt generösa friskvårdsmöjligheter. Kulturen hos oss präglas av enkelhet, kundfokus och ansvar och stor vikt läggs vid trivsel och gott samarbete mot gemensamma mål. Vi sitter i fina lokaler mitt i centrala Stockholm, www.alecta.se

Vill du jobba hos en aktiv samhällsaktör och organisation vars syfte är att trygga pensionen för fler än 2 miljoner människor? Alecta har ett antal intressanta utmaningar framför sig som ska ta oss till en högre grad av digitalisering/automatisering.

Om tjänsten
Vi söker dig som vill vara med och utveckla Alectas webbkanal i syfte att skapa en enkel digital kundservice. Du kommer att bli en del av gruppens webbutvecklingsteam som jobbar både med nyutveckling och vidareutveckling av Alectas webb (både öppen och inloggad webb). Du kommer att delta i vårt ständigt pågående förbättringsarbete när det gäller design/utformning av Alectas IT lösningar, utvecklingsmiljöer och arbetssätt. Utvecklingsarbetet sker i nära samverkan med affärsverksamheten och tillsammans strävar man hela tiden efter att skapa de bästa lösningarna för sina kunder.

Din utbildning och erfarenhet
För att lyckas i rollen tror vi att du har en högskoleexamen med inriktning mot data- och/eller systemvetenskap och 3+ års arbetslivserfarenhet inom systemutveckling eller motsvarande erfarenhet. Du arbetar obehindrat i ASP.NET MVC och relationsdatabaser (gärna Microsoft SQL Server). Har du erfarenhet av meddelandebaserad arkitektur (gärna NServiceBus), verktyg och ramverk för modern frontendutveckling, OpenID Connect och Azure är det meriterande.

Personliga egenskaper
På Alecta råder en prestigelöshet där samverkan är receptet på trivsel. Du har en stark egen drivkraft, är van att ta stort eget ansvar och bidra med teknisk kompetens till gruppen. Du är lyhörd, nyfiken och initiativtagande.

Vi erbjuder
Hos oss kan du tillsammans med mycket kompetenta och engagerade kollegor ständigt utveckla dig själv och i rollen bidra till en kontinuerlig utveckling av Alectas digitala kanaler.

I denna rekrytering samarbetar vi med p4it Search and Recruitment AB. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Louise Furugård, louise.furugard@p4it.se, 0733118726 alt Jen Scheffel, jen.scheffel@p4it.se , 0733118798.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)