Marknadschef / Head of marketing operations - Norden
Stockholm

Vi söker en mycket skicklig, kreativ och framtidsinriktad marknadschef till vårt bolag som ständigt utvecklas och har stora tillväxtambitioner.

Du kommer att leda vår marknadsavdelning operativt och ansvarar för delegering och prioritering av arbetsuppgifter. Du blir en nyckelperson för den fortsatta utvecklingen av vår omnichannel-säljstrategi. Som ledare till marknadsteamet får du tillsammans med andra avdelningschefer stora möjligheter att påverka i din roll. Du kommer att vara ansvarig för marknadsteamet som består av tre direktrapporterande team i Sverige, Danmark och Norge.

Ansvarsområden
Som marknadschef kommer du att driva marknadsaktiviteter med fokus på ledning av det operativa marknadsarbetet. Marknadsteamet mäts på marknadsandelstillväxt, intäkter och lönsamhetsmål i enlighet med den globala marknadsstrategin. I rollen som marknadschef ingår att bygga och utveckla vårt nordiska marknadsteam så att vi kan ge bästa möjliga understöd till alla delar av verksamheten i Sverige, Danmark och Norge. Detta inkluderar kontinuerlig utveckling och optimering avseende kvalitet, processförbättring, produktivitet och kundnöjdhet. Du kommer även arbeta för att engagera intressenter och externa kunder samtidigt som du stärker vårt varumärke. 

Du kommer även att ha det övergripande ansvaret för alla marknadsaktiviteter liksom att arbeta operativt med deras utförande tillsammans med andra medarbetare inom marknadsavdelningen och på företaget i stort. Som marknadschef har du ett tätt samarbete med vår nordiska försäljningsorganisation för att utveckla och genomföra go-to-market-strategin. Du rapporterar till vår Marketing Director, Andy Bui och utgår ifrån vårt kontor i Hägersten. 

 

"Berner befinner sig i en mycket intressant transformationsfas, som går från rent direktförsäljningsfokus till flerkanalsstrategi. Vi är ett stort internationellt företag där möjligheten att växa och utvecklas uppmuntras, med möjligheter att flytta internationellt.

Hos Berner hittar du ett mycket mångsidigt och internationellt marknadsföringsteam som stöttar varandra. Företaget befinner sig i en omvandlingsfas och vi letar alltid efter nya stjärnor för att utvecklas vidare.

Vi engagerar oss för våra medarbetare genom att erbjuda, tillsvidareanställning från start och ser till att vi har rätt personer på rätt plats. Vi erbjuder de nödvändiga verktygen och stödet för att människor ska lyckas."

- Andy Bui, Marketing Director North 

Läs mer om hur det är att arbeta på Berner på https://career.masterhelp.se/berner 

 

Din profil
Du som söker till rollen som marknadschef har erfarenhet och dokumenterad framgång från en liknande roll. Du har vana att driva förändringar som gynnar verksamheten, förmåga att hålla god överblick över teamet samt att prioritera och delegera.

  • Du är strukturerad, modig och självständig, med tydliga ledaregenskaper
  • Du är ambitiös, framtidsinriktad, kan skapa engagemang och är tydlig i all kommunikation
  • Du kan identifiera utmaningar och arbeta strukturerat för att hitta lösningar och genomföra dessa
  • Du har en hands-on mentalitet och trivs i en miljö med högt tempo
  • Du tar initiativ och trivs med att samarbeta tvärfunktionellt
  • Du strävar efter att verka i en organisation med engagerade och prestationsinriktade medarbetare

Vi ser gärna att du har några års erfarenhet från att leda en marknadsorganisation som arbetat med direktförsäljning av förbrukningsvaror och tjänster med ett brett produktsortiment. Flytande engelska och ett skandinaviskt språk i tal och skrift är krav. Kan du dessutom ytterligare skandinaviska språk ses det som meriterande. 

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig en karriär inom ett ambitiöst, internationellt företag som omfattar digital utveckling och förändring. Här ställs du inför spännande utmaningar, med stora möjligheter till professionell utveckling. Vi erbjuder marknadsmässiga villkor inklusive bra pensions- och försäkringslösningar.

 

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Johnny Björklund. Du når Johnny på 08-514 816 48.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

 

Om företaget
Albert Berner montageteknik AB är ett svenskt dotterbolag till den internationellt etablerade Berner gruppen. Berner gruppen anses vara ett av dagens ledande företag inom förbrukningsmaterial, tjänster, tillbehör och verktyg för yrkesverksamma inom bygg-, fordon och industrisektorn.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Marknadsföring, Marknadschef, Direkt marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.saljpoolen.se
Sista ansökningsdag 4 sept 2022 (61 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!