Projektledare till AktivBo

Projektledare till AktivBo

Tjänstebeskrivning

Tycker du om att driva projekt med verksamhetsstyrning och förbättringar i fokus? Är du affärsmässigs driven och tycker att kundens upplevelse är A och O? Då kan vi ha tjänsten för dig.

AktivBo arbetar med förändringsledning i bolag inom fastighetsbranschen och finns till för att skapa ett bättre boende, en bättre arbetsplats och nöjdare ägare. Vi växer och söker en ny Projektledare till vårt team i Stockholm.

I rollen som Projektledare kommer du se till att våra kunder ökar sin kundnöjdhet genom att driva processer från projektplanering och undersökning till implementering. Du driver flera projekt parallellt och med stöd av en digital analysplattform arbetar du med löpande kundprocesser och resultat. Som företag präglas vi av starkt digitalt fokus och innovation.

På AktivBo får du möjligheten att arbeta med några av de viktigaste frågorna för Sveriges bostads- och fastighetsbolag. När du inte är ute och reser till kunder sitter du i öppna kontorslandskap tillsammans med ett glatt och öppet team med härlig stämning. Trots att företaget grundades för nästan trettio år sedan är vår kultur mer av startup-karaktär och vi växer både på vår hemmamarknad och internationellt.

Krav på person

Vi tror att du arbetat i en roll med affärsutveckling och kundkontakt i fokus. Du har en vana att driva processer och trivs med att ta ansvar och leda.

Du har en akademisk utbildning från Universitet eller Högskola.

Vidare är du ambitiös, business minded och gillar högt tempo. För att passa in hos oss ska du vara prestigelös, ärlig och jordnära och du lockas av att komma till ett innovativt företag med stort fokus på digital utveckling.

Dina styrkor är
  • Analysera och identifiera kundbehov och föreslå kundanpassade lösningar
  • Målfokuserad & drivande
  • Att skapa relationer
  • Att kunna uttrycka dig professionellt på svenska och engelska i tal och skrift
  • Att presentera inför grupp
Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som Projektledare.

Övrigt

Start: Omgående, enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid och tillsvidare
Arbetstid: Kontorstider
Plats: Engelbrektsgatan 6, Stockholm

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Mattias Söderberg på 072-157 27 76. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

AktivBo startades 1991 för att utveckla en metod som kunde medverka till att höja service- och förvaltningskvaliteten i fastighetsbranschen. Målet var att åstadkomma konkreta och mätbara förbättringar i de områden som var viktigast för hyresgästerna/kunderna. Sammanfattningsvis innebar detta en stor förändring för hela branschen - att flytta fokus från fastighetens teknik och ekonomi till slutkunden. Med andra ord att göra fastighetsbranschen till en servicebransch med mål att få nöjda och lojala kunder.

Med vår process erbjuder vi ett stöd från undersökning till konkreta och kontinuerliga förbättringar. Vi har ett innovationsdrivet arbetssätt och utformar våra digitala stöd- och analysverktyg utefter våra kunders behov för att optimera användarvänlighet och relevans. Idag samarbetar vi med över 350 bostads- och fastighetsföretag i Sverige, Norge, Danmark, Tyskland och Österrike. Detta gör att vi kan erbjuda en unik benchmark mot andra aktörer i branschen - på både bostads- och lokalsidan.

www.aktivbo.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Key account manager, account manager, KAM, AM, projektledare, projektledning, rekryteringskonsult, konsultchef