Junior affärsutvecklare / Account Manager till AktivBo

Junior affärsutvecklare / Account Manager till AktivBo

Brinner du för att göra affärer och bryta ny mark? Vill du vara delaktig i vår internationella expansion? Sök tjänsten som Junior Affärsutvecklare/Account Manager på AktivBo.

Erbjudande och arbetsuppgifter
Du erbjuds en varierad, utvecklande och utmanande roll på ett bolag som präglas av glädje, energi och teamkänsla. Du arbetar nära vår Affärsutvecklingschef och kommer ha stor påverkan på hur bolaget växer framöver.

Dina främsta arbetsuppgifter är försäljning gentemot nya och befintliga kunder på den svenska marknaden samt att vara ett stöd i vår internationella expansion. Du är delaktig i spännande, affärsutvecklande projekt gällande tjänsteutveckling, research etc.

Du blir del av ett internationellt växande plattforms- och konsultbolag med human syn på arbetsbelastning, flexibilitet och sjysta villkor. Det finns stora utvecklingsmöjligheter för dig som har rätt inställning och visar vad du går för.

Personprofil
Vi söker dig som har några års erfarenhet av B2B-försäljning. Som person är du orädd, kommunikativ, ambitiös och driven. Du ser nya affärsmöjligheter och har lätt för att skapa förtroende ute hos kund. Det är meriterande med någon slags högre utbildning. Du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift samt har B-körkort.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som Junior Affärsutvecklare/Account Manager.

Övrigt
Start: Omgående/enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Arbetstid: Kontorstider
Plats: Centrala Stockholm

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till rekryteringskonsult Jenny Hellström Lindqvist på 073-353 75 30. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 30 jan 2020 (51 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

AktivBo startades 1991 för att utveckla en metod som kunde medverka till att höja service- och förvaltningskvaliteten i fastighetsbranschen. Målet var att åstadkomma konkreta och mätbara förbättringar i de områden som var viktigast för hyresgästerna/kunderna. Sammanfattningsvis innebar detta en stor förändring för hela branschen - att flytta fokus från fastighetens teknik och ekonomi till slutkunden. Med andra ord att göra fastighetsbranschen till en servicebransch med mål att få nöjda och lojala kunder.

Med vår process erbjuder vi ett stöd från undersökning till konkreta och kontinuerliga förbättringar. Vi har ett innovationsdrivet arbetssätt och utformar våra digitala stöd- och analysverktyg utefter våra kunders behov för att optimera användarvänlighet och relevans. Idag samarbetar vi med över 350 bostads- och fastighetsföretag i Sverige, Norge, Danmark, Tyskland och Österrike. Detta gör att vi kan erbjuda en unik benchmark mot andra aktörer i branschen - på både bostads- och lokalsidan.
Läs mer på www.aktivbo.se

Sökord: affärsutvecklare, account manager, kundansvarig, säljare, försäljning, affärsutveckling