Drifttekniker till Akademiska Hus i Stockholm

Drifttekniker till Akademiska Hus i Stockholm

Akademiska Hus i Stockholm söker en serviceinriktad drifttekniker med eget driv och energi

Är du serviceinriktad, har fastighetsteknisk kompetens och gillar kontakt med människor? Vill du, i samverkan med kollegor och våra kunder, arbeta som drifttekniker i en varierande och teknikintensiv miljö, som inbegriper allt från föreläsningssalar till moderna laboratorier?
Vi söker ytterligare en drifttekniker till vårt fastighetsområde Östermalm, som omfattar byggnader inom Campusområdet för KTH, GIH Campus, Campus KMH samt Gärdet, om ca 310 000 kvm. Utöver KTH Campus lokaler för undervisning och forskning, finns verksamheter som restauranger och butiker på campus.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Ansvara för den dagliga driften och skötseln av tilldelade byggnader
  • Förebyggande drift- och underhållsarbete
  • Felavhjälpande underhållsarbete
  • Löpande hyresgästkontakter
  • Du kommer att vara fastighetsförvaltarens "ögon" ute på området för att rapportera status på fastigheterna och vara delaktig i arbetet med underhållsplanering och ekonomisk prognos.
  • Följa upp och analysera statistik för energi- och vattenförbrukning
  • Medverka till driftoptimering av t.ex. inneklimat, energiförbrukning och drifttider
Vi söker dig som har minst 3-4 års fastighetsteknisk erfarenhet och har stort intresse för fastigheter och teknik. Du har kunskap inom tekniska installationer för kraft och belysning, ventilation, VVS-tekniska anläggningar, styr- och regler- samt energi- och klimatfrågor. Som grund har du teknisk eller fastighetsinriktad utbildning från gymnasium och med påbyggnad från yrkeshögskola eller motsvarande. Begränsad behörighet El, eller bättre, är meriterande. Du uttrycker dig väl på svenska och har god datorvana. B-körkort är ett krav.

Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Dina personliga egenskaper
Eftersom du har dagliga kontakter med våra hyresgäster är det viktigt att du är serviceinriktad, affärsmässig och har lätt för att etablera goda relationer. Du är en problemlösare och du är van vid att själv planera dina arbetsuppgifter och arbeta självständigt. Rollen innebär ett nära samarbete med förvaltare, driftingenjörer och andra drifttekniker, därför är det viktigt att du är samarbetsorienterad. Vi värdesätter eget driv och energi - att du tar initiativ och bidrar till vår gemensamma utveckling. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder varierande arbetsuppgifter i en ansvarsfull roll med många kontaktytor. Du bidrar med din kompetens och med initiativ till effektivisering - och har samtidigt möjlighet att själv utvecklas. Vi erbjuder förmånliga villkor och kompetensutveckling - och vi är dessutom ett trevligt team som håller till i trevliga lokaler på KTH-området.

På Akademiska Hus blir du välkomnad in i en stimulerande miljö med vänlig företagskultur och spännande arbetsuppgifter. Du ges från början ett stort ansvar på vägen mot vårt gemensamma mål - att skapa attraktiva kunskapsmiljöer. Här får du en unik chans att påverka och bidra till framtiden och du får möjlighet att växa i en kunskapsstark organisation. Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald kan tillföra verksamheten och eftersträvar därför en kreativ blandning av medarbetare och en jämn könsfördelning.

Kontakt
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår rekryteringskonsult Gabriella Hedlund, Chefspoolen på tel 0709955888.

Ansökan
Urval till intervju sker löpande, så välkommen med din ansökan snarast, dock senast 1 april.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 apr (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett av landets största fastighetsbolag och med fokus på universitet och högskolor bygger och förvaltar vi hållbara kunskapsmiljöer för hela människan. Vår långa erfarenhet och fokus på trender i den akademiska världen gör att vi kan bygga både innovativt och långsiktigt. Idag har vi ett fastighetsvärde på 83 miljarder kronor och en årsomsättning på 6 miljarder kronor. För att möta den ökande efterfrågan på kunskapsmiljöer har vi en projektportfölj på 14 miljarder kronor. Så bidrar vi till ett klokare Sverige. Fler exempel på hur vi arbetar hittar du på akademiskahus.se