Kör med oss och tjäna pengar. aimo söker fleet-agents.

Kör med oss och tjäna pengar. aimo söker fleet-agents.

Vad är aimo?

Aimo är mobilitet när den är som bäst. Öppna appen, hämta en bil eller elcoooter nära dig, behåll den så länge du vill och avsluta din resa genom att parkera inom vår "Homezone". Aimo har bara elbilar och elscootrar och du betalar endast för den tid du använder tjänsten. Ingen parkeringsavgift, ingen trängselavgift och ingen avgift för bränsle mm.!

Aimo växer så det knakar och nu söker vår operationsavdelning förstärkning med ett antal fleet-agents. Som fleet-agent på aimo arbetar du med vår bilflotta. Vi har 300 elbilar som behöver ständig uppmärksamhet. Gatan är din arbetsplats och arbetsuppgifterna varierar men kan bl.a. bestå i att flytta felparkerade bilar och sätta dem på laddning, hantera skadeärenden, hjälpa kunder på plats, hantera däckbyte eller skadeärenden.

Vi söker dig som:

· har B-körkort

· kan arbeta minst två dagar i veckan

· är flexibel och gillar att arbeta hårt mot ett gemensamt mål

· pratar och skriver svenska och engelska obehindrat

· är öppen och social

Vi erbjuder:

· ett spännande och varierande arbete

· marknadsmässiga löner, privat sjukförsäkring och mobility credits

· fantastiska kollegor och fina, nyrenoverade lokaler på Kungsholmen värdefull insikt i mobilitetsbranschen som är i ständig och kraftig utveckling
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 feb 2020 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Aimo Solution AB är ett snabbt växande företag som finansieras av det japanska investmentbolaget Sumitomo Corp. Med rötter från samurajerna och genom att vara lyhörda för samhällets framsteg har Sumitomo Corp. vuxit till ett av Japans största investerare.