Systemförvaltare till Ahlsell

Systemförvaltare till Ahlsell

Detta är en direktrekrytering där processen sköts av Wise Professionals, men du blir anställd hos Ahlsell. Placeringen är i deras kontorslokaler på Liljeholmen i Stockholm. Här kommer du till ett bolag där det råder en härlig stämning och det händer mycket.

Rollen och huvudsakliga arbetsuppgifter

Du kommer att tillhöra en trevlig grupp på fem personer som tillsammans hanterar ca 3200 löner. Du rapporterar till lönechef och tillhör HR-avdelningen på totalt 16 personer. HR-avdelningen är mitt uppe i en spännande förändringsresa som du ges möjligheten att vara med på! Arbetet innebär att vara systemförvaltare av lönesystemet HR plus men också ansvara för löneadministration för några enheter. Exempel på arbetsuppgifter som ingår i rollen:
  • Registerunderhåll
  • Uppsättning/ändring av lönearter
  • Import/export av filer
  • Statistikrapportering
  • Övrig rapportering/support till organisationen
  • Hantering av löner och förmåner
Din bakgrund

Vi söker dig som har god erfarenhet av lön och som har ett stort systemintresse och kunskap. Du har en utbildning inom lön och/eller systemkunskap eller liknande. Det är starkt meriterande om du har arbetat i HR plus men inget krav. Du är van vid att arbeta i Office-paketet och har lätt för att lära dig nya system.

Som person är du serviceinriktad, förändringsbenägen, kommunikativ och noggrann. Vidare har du ett stort driv och en hög integritet. Vi hoppas också på att du är glad, öppen och har en positiv inställning till ditt arbete och dina kollegor. För att trivas på Ahlsell bör du uppskatta en föränderlig miljö där du ges möjligheter att vara delaktig och påverka.

Erbjudande

Här kommer du till ett härligt gäng där alla är måna om och respekterar varandra. Det är en härlig stämning och väldigt prestigelöst. Ahlsell växer och står inför en spännande utveckling där du kan få vara med på denna resa.

Ahlsell erbjuder sina anställda förmåner såsom: flextid, Benify, försäkringar, personalrabatt etc.

Om Ahlsell

Ahlsells unika kunderbjudande ger professionella användare tillgång till ett omfattande utbud av produkter och relaterade tjänster inom vatten & avlopp, värme & sanitet, ventilation, isolering, el, kyl, bygg, verktyg samt förnödenheter och personlig skyddsutrustning.

Ahlsell omsätter drygt 26 miljarder SEK och finns i Sverige, Norge, Finland, Danmark, Estland, Polen och Ryssland. Bolaget är noterat på Nasdaq Stockholm. Med drygt 5000 medarbetare, över 200 butiker och tre centrallager förverkligar de varje dag deras kundlöfte: Ahlsell gör det enklare att vara proffs!

Det aktiva medarbetarskapet vid Ahlsell skall präglas av öppenhet, ansvar, enkelhet, att värna om ett gott arbetsklimat samt viljan att ständigt förbättras.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Karin Rose eller Ulrika Franzén Körlof på karin.rose@wise.se, Ulrika.Franzen-Korlof@wise.se eller 072-303 59 24, 070-716 83 94. Annonsen kommer att ligga ute till och med den 2018-06-08 och vi ser fram emot att få din ansökan via www.wise.se senast det datumet. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Tjänsten är placerad i Stockholm.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Wise Professionals AB
Sista ansökningsdag 22 juni (4 dagar kvar)