Utesäljare Bygg Stockholm

Utesäljare Bygg Stockholm

Brinner du för försäljning och gillar att bygga långsiktiga relationer? Vill du arbeta tillsammans med ett säljteam på ett branschledande bolag som driver digitalisering och värderar medarbetarengagemanet högt? Våra värdeord; ansvar, enkelhet och öppenhet genomsyrar vår verksamhet och vi jobbar aktivt för att skapa en kultur där du som individ kan uppnå din fulla potential. Välkommen att söka ditt nästa jobb som Utesäljare hos Ahlsell.

Vi erbjuder

Vi har sedan starten vuxit oss stora, idag är vi marknadsledande, men behållit vår entreprenörsanda. Hos oss säljer du inte bara produkter, du erbjuder också våra kunder effektiva logistiklösningar och tjänster som skapar värde i deras processer. Här blir du en del av Sveriges största säljorganisation. Vi får ofta höra att vi är vänliga och tillmötesgående, det gör oss stolta. Vi tar vår position på allvar och arbetar för att bidra till att göra det enklare att bygga ett bättre och mer hållbart samhälle.

Våra medarbetare beskriver Ahlsell som en arbetsplats där samarbetet och teamkänslan med kollegor är stark, att arbetet innebär frihet under ansvar och utvecklingsmöjligheterna är stora. För oss är det viktigt att tillvarata våra medarbetares olikheter och vi vill verka för en inkluderande kultur. Våra medarbetares olika bakgrunder, kompetenser och perspektiv är en viktig förutsättning för att vi ska nå framgång. Vi ser därför gärna en mångfald av sökanden. Läs gärna mer om hur vi ser på mångfald och inkludering på vår hemsida: Inkludering och mångfald (ahlsell.se)

Om dig

För att skapa nya och bibehålla våra fantastiska kundrelationer tror vi att du trivs i mötet med andra människor och brinner för att göra affärer. Du ser samarbete som en framgångsfaktor i ditt arbete och är duktig på att knyta nya kontakter och skapa nätverk. Vidare tror vi att du har branschrelevant erfarenhet och att du kan en del om mycket relaterat till våra produkter och kunder. Vi lägger också värde vid dina personliga egenskaper.

Om rollen

I rollen som utesäljare är dina främsta uppgifter att:
  • Självständigt planera eget försäljningsarbete och arbeta aktivt med våra kunder
  • Identifiera affärsmöjligheter och nya kunder
  • Utveckla befintliga affärsrelationer med kunder och leverantörer
  • Samverka med innesäljare och andra kollegor
Placering: Stockholm

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan till oss. Du skickar in din ansökan genom att klicka på ansök nedan. Vi vill ha din ansökan senast 30/6 och tillämpar löpande urval. Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

I denna rekrytering samarbetar vi med Kristian Ekelund på SalesOnly. För att du som kandidat skall få bästa möjliga kandidatupplevelse, ber vi dig ödmjukt att söka tjänsten i ett första steg så kommer ansvarig rekryterare ta kontakt med dig om du har en matchande profil för tjänsten. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen. Om du har frågor eller funderingar om tjänsten, tveka inte att kontakta Kristian på 072-308 16 45 eller kristian.ekelund@salesonly.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av SalesOnly
Sista ansökningsdag 1 aug 2022 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SalesOnly är specialister på att rekrytera säljare och säljchefer. Vår ambition är att bli nordens största affärsplattform för försäljning, framtidens försäljning. Vi bygger hållbara och lönsamma säljorganisationer tillsammans med människor som vill vara med på resan.