Säljchef till Ahlsell - Ahlsell Sverige AB

Säljchef till Ahlsell - Ahlsell Sverige AB

OM AHLSELL - VI ERBJUDER
Vi söker nu en resultatorienterad säljchef till affärsområde VS (Värme & Sanitet) som inte bara är en duktig säljare utan även en inspirerande ledare som får medarbetarna att växa.

OM TJÄNSTEN - ARBETSUPPGIFTER & ANSVAR
Som ledare hos oss utvecklar du dina anställda genom att involvera, lyssna, visa förtroende, ge utmaningar, bekräftelse och feedback. Rollen är spännande och utmanande då den innefattar strategisk utveckling av försäljningen samt fullt personalansvar för 10 säljare. Din arbetstid fördelas jämt mellan internt ledarskap och försäljning. Ditt regionansvar är norra Stockholm.

Du kommer främst att rikta in din försäljning mot våra större kunder där du visar på effektiviseringar och ekonomiska besparingar de kan göra genom att använda våra produkter och tjänster. Du vinner affärer och kundens förtroende med en kombination av rådgivande försäljning och hög servicenivå. Genom individuell coachning, målstyrning och uppföljning av teamet ansvarar du för att öka försäljningen och kundnöjdheten i regionen

OM DIG - KVALIFIKATIONER & EGENSKAPER
  • Ledaregenskaper med passion för att utveckla medarbetare
  • Förmåga att våga vara nytänkande och agera självständigt
  • Budbärare av vår kultur som beskrivs av värdeorden; ansvar, öppenhet och enkelhet
  • Karismatisk person som har ett resultat -och servicefokus
  • Erfarenhet från grossist- och återförsäljarledet är meriterande men inget krav
  • Lösningsorienterad med förståelse för din kunds utmaningar och köpprocess
  • Du är en van CRM- användare
  • Körkort
Vi är en tydlig marknadsledare med ett starkt varumärkeoch ettmycket stort produkt- och tjänsteutbud som ligger i framkant. Koncernen har tydliga tillväxtmål i Sverige. Vi arbetar ständigt för att främja ett trevligt arbetsklimat med nöjda medarbetareoch hållbara kundrelationer.

Varmt välkommen med din ansökan till ett av de roligaste säljjobben i branschen!

Ansökan

Du ansöker via ”ansök här” knappen nedan, som tar dig till vår hemsida www.salesonly.se

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Christopher Thorstrand. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Christopher på tel. 076-525 90 16 eller via mail: christopher.thorstrand@salesonly.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.

Ahlsells unika kunderbjudande ger professionella användare tillgång till ett omfattande utbud av produkter och relaterade tjänster inom vatten & avlopp, värme & sanitet, ventilation, isolering, el, kyl, bygg, verktyg samt förnödenheter och personlig skyddsutrustning. Vi omsätter drygt 24 miljarder SEK och finns i Sverige, Norge, Finland, Danmark, Estland, Polen och Ryssland. Bolaget är noterat på Nasdaq Stockholm. Med drygt 5000 medarbetare, över 200 butiker och tre centrallager förverkligar vi varje dag vårt kundlöfte: Ahlsell gör det enklare att vara proffs!

Försäljningschef, SalesManager, Säljchef, Distriktchef, Regionchef, VA säljare, säljare, byggsäljare
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Försäljning, Försäljningschef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av SalesOnly
Sista ansökningsdag 29 jan (6 dagar kvar)