Leverantörssamordnare till Agria Djurförsäkring

Leverantörssamordnare till Agria Djurförsäkring

Vill du bli en del av vårt starka och energifyllda Skadecenter? Vill du vara med att utveckla vårt nätverk med kliniker och djursjukhus? Vi söker nu en Leverantörssamordnare till Team Skadeutveckling hos Agria Djurförsäkring. Vi brinner för att skapa trygghet för djur och ett friskare samhälle med djur. Passar det på dig? Då kan du vara vår nästa kollega.

Om jobbet
Vi har ett tydligt fokus på skadereglering och att ge våra kunder service i världsklass. I rollen som leverantörssamordnare har du en central roll i arbetet med att utveckla samarbeten med kliniker och djursjukhus. Du arbetar nära övriga kollegor inom teamet för att säkerställa en kund- & och medarbetarresa i världsklass. Du kommer bland annat koordinera administration och ha mycket kontakt med kliniker och djursjukhus över såväl telefon, mejl och besök. Du arbetar proaktivt med att driva utveckling och säkerställer kvalitén i våra processer.

Du kommer ansvara för och vara med och driva utvecklingen vidare inom ramarna för vårt SIV program (Skadereglering i världsklass). Du kommer också att utbilda och informera våra medarbetare samt andra intressenter inom ramen för SIV programmet och tycker om att vidareutveckla och tänka nytt för att skapa en bättre kundupplevelse.

För tjänsten krävs att du har goda kunskaper om våra försäkringsprodukter och skadereglering inom affärsområde Sällskapsdjur.

Vem är du?
Vi söker dig som är legitimerad djursjukskötare och/eller har gedigen erfarenhet från djursjukvården. Du är strukturerad och har vana av och vågar ta relevanta diskussioner för att nå ditt mål. Du trivs med att bygga relationer både med medarbetare i det egna teamet, skadeavdelningen andra avdelningar samt med externa intressenter och kunder. Du trivs med att skapa resultat genom andra och är van att arbeta självständigt, ta ansvar för, planera och genomföra aktiviteter.

Som person är du prestigelös där ingen fråga är för liten eller för stor. Du har lätt för att lära, är öppen och har lätt att kommunicera både i tal och skrift. Engelska är en merit. Djurintresse och empati för djur och människor är också viktiga egenskaper hos oss.

Om oss
Vi är ett starkt, engagerat gäng med många olika arbetsuppgifter där skaderegleringen är navet och där kunden är i centrum. Vi har djurintresset och att ha roligt på jobbet och drivs av det. Vi lägger stort fokus på hälsa för att skapa balans mellan jobb och fritid.

Mer information
Låter det spännande? Då vill vi veta mer om dig! Välkommen med din ansökan redan idag. Vi arbetar löpande med denna rekrytering och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.
Mer info
Kontaktperson Annika Huhtala
Telefon 08-588 420 47
Område Stockholms stad
Yrkesroll Miljö & Djurvård, Djurvård
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 6 juli 2022 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hos oss är du med och påverkar ditt eget arbete – hela kulturen bygger på en hög grad av självledarskap, eget lärande och utveckling. Tycker du om att leda dig själv och utveckla din fulla potential kommer du att trivas hos oss. Vi är en arbetsgivare som vill bidra till ett hållbart arbetsliv genom att erbjuda sjukvårdsförsäkring, friskvårdsbidrag och tjänstepension i anställningen. Bra anställningsvillkor och ett förmånligt försäkringsskydd till dig och familjen är andra exempel.

Vi utvecklar ett flexibelt arbetssätt, med en god företagskultur och tydliga värderingar skapar vi en attraktiv arbetsplats för alla att trivas i. Välkommen med din ansökan!