Vi har precis rekryterat Carina - nu söker vi hennes nästa kollega!

Vi har precis rekryterat Carina - nu söker vi hennes nästa kollega!

Dina arbetsuppgifter

Arbetet innebär att tillsätta rätt personer på rätt uppdrag. Det ingår i din vardag att göra 30-50 samtal för att hitta rätt profil och kandidat. Vardagen fylls av olika koordinerande insatser och du kommer att ha flera processer igång samtidigt. Även personaladministration ingår, bl a arbete med löner och fakturering. Kunderna finns redan, men du behöver ha ett säljande förhållningssätt i relationen med kandidaterna. En hög social kompetens med ett tydligt driv och mycket energi är en god förutsättning är en naturlig del i din personlighet.

Din profil

Vi söker dig med erfarenhet av bemanning, gärna i kombination med försäljningsbakgrund. Det är meriterande om du tidigare har haft personalansvar och/eller har arbetat med rekrytering och vikarietillsättning. Eftersom arbetet bygger på goda relationer, proaktivitet och ett brett nätverk, både privat och professionellt, är du en person som har lätt att ta nya kontakter i tal och skrift.

Då din aktivitetsnivå förväntas vara hög är det viktigt att du som person är självgående, driven och trygg med stort målfokus. Vi söker dig som är lösningsfokuserad med egenskaper och förmågor som; flexibel, serviceinriktad, affärsdriven och engagerad. Din administrativa förmåga bör vara god, så även din arbetsmoral.

Ansökan

Agito är här för att stanna, vill du vara med på vår resa? Då är du mer än välkommen att söka denna tjänst via våran hemsida www.clockworkpersonal.se.

Har du funderingar kring frågor gällande tjänsten som Konsultchef, kontakta vår rekryteringskonsult, Fanny Hugerth på 0708-215354.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 12 juni 2022 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Agito tillhandahåller hälso- och sjukvårdstjänster till offentliga och privata kunder i Sverige och Norge. Vi levererar våra tjänster till regioner, kommuner och privata vårdgivare.

Som konsultchef på Agito ingår du i ett team på ca 9 personer som arbetar med bemanning och rekrytering av sjuksköterskor inom hela Skandinavien. Vår främsta mission är att förse våra privata och offentliga kunder med branschens främsta specialister på korta eller långa uppdrag. Tjänsten är placerad i Stockholm. Vi sitter i ett trevligt kontor väldigt centralt i hjärtat av Stockholm, ca. 5 min från Centralen på Bryggargatan.