Vill du hjälpa oss att hålla grytan kokande i sommar?

Vill du hjälpa oss att hålla grytan kokande i sommar?

Nu söker Aftonbladet årets sommarkolumnist som dagligen kan skriva enkelt, underhållande och engagerat om nyheter och aktuella debatter och snackisar. Du ska vara ämnesbred, snabb och känna dig sporrad av kvällstidningens vinklar, språk, humor och temperament.

Du behöver ha erfarenhet av nyhetskommenterande text i någon form, men vi är öppna för nya talanger.

Tjänsten är ett vikariat, arbetstiden dagtid, måndag-fredag, from mitten av juni-mitten av augusti. Du arbetsleds av tjänstgörande nyhetschef. Vi rekryterar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Sista dag för ansökan är 17/5.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Media, Kultur & Design, Journalistik
Typ av anställning Säsongsjobb
Sista ansökningsdag 17 maj 2021 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Aftonbladet är svenska folkets primära nyhetskälla som varje dag når omkring 3,6 miljoner läsare och tittare, via mobila plattformar, webben, online video och som papperstidning. 250 000 svenskar är i dag prenumeranter på Aftonbladet Plus. Varje dygn publiceras omkring 500 artiklar, men också ett stort antal videoinslag och tv-program.

Aftonbladet bevakar Sverige och världen och är ofta på plats och rapporterar direkt vid stora nyhetshändelser. Breaking News är en av de bärande delarna i vår journalistik och online video en integrerad del av nyhetsredaktionen. Stor vikt läggs också vid daglig agenda-journalistik, granskningar och gräv, underhållning, sport och livsstils-journalistik.

Tidningen grundades 1830 av Lars Johan Hierta och ägs i dag av den norska mediekoncernen Schibsted (91 procent) och Landsorganisationen, LO, (9 procent).