Deltidstjänst som översättare, perfekt för dig som studerar!

Deltidstjänst som översättare, perfekt för dig som studerar!

Är du student eller har annan huvudsysselsättning, är flytande på norska och svenska och intresserad av att skriva? Då har du nu en chans att komma in på sveriges största tidning. Vi söker just nu efter en person på deltid för att översätta innehåll från norska till svenska för en kommande nysatsning. Du kommer att vara en del av Aftonbladets innovationsteam. Anställningen är en timanställning, uppskattningsvis 6-8 timmar/vecka.

Vi erbjuder:

Aftonbladet är Sveriges största nyhetsspridare - och med det en arbetsplats som aldrig står stilla. I denna miljö erbjuder vi ett flexibelt arbete där du får stor frihet att bestämma när och varifrån du vill arbeta. En perfekt möjlighet att i samband med dina studier skaffa kontakter och erfarenhet från Sveriges största tidning och nordens största mediehus, samtidigt som studentkassan drygas ut.

Vem passar till denna roll:

Du är flytande i skrift och tal i svenska och norska och tycker om att uttrycka dig i skrift. Du är en person som alltid levererar det du har lovat i tid och förstår vikten av noggrannhet. Om du utöver detta tycker det är roligt med teknologi, är det pricken över i:et.

Detta behöver vi att du har:
  • Flytande på norska och svenska är ett måste
  • Du är student eller ha annan huvudsysselsättning
  • Möjlighet till att arbete 8h/vecka - detta kan dock variera och en viss flexibilitet kommer att behövas.
Detta ger ett extra plus i kanten:
  • Teknikintresserad
  • Erfarenhet att jobba i CMS
Intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts när vi hittat rätt kandidat, så vänta inte med att skicka in ditt CV och ett kort personligt brev till oss på Aftonbladet!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Media, Kultur & Design, Journalistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 29 feb 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Aftonbladet är svenska folkets primära nyhetskälla som varje dag når omkring 3,5 miljoner läsare och tittare, via mobila plattformar, webben, online video och som papperstidning. 250 000 svenskar är i dag prenumeranter på Aftonbladet Plus. Varje dygn publiceras omkring 500 artiklar, men också ett stort antal video-inslag och tv-program.

Aftonbladet bevakar Sverige och världen och är ofta på plats och rapporterar direkt vid stora nyhetshändelser. Breaking News är en av de bärande delarna i vår journalistik och online video en integrerad del av nyhetsredaktionen. Stor vikt läggs också vid daglig agenda-journalistik, granskningar och gräv, underhållning, sport och livsstils-journalistik.

Tidningen grundades 1830 av Lars Johan Hierta och ägs i dag av den norska mediekoncernen Schibsted (91 procent) och Landsorganisationen, LO, (9 procent).