Resultatdriven B2B-säljare - Affärssystem för små & medelstora bolag

Resultatdriven B2B-säljare - Affärssystem för små & medelstora bolag

Affärssystemföretaget Easoft etablerar sig på den svenska marknaden genom att öppna upp en svensk verksamhet. Du kommer till ett entreprenörsdrivet bolag som är väletablerat på finska marknaden.

Du som har 2-5 års erfarenhet av försäljning ges en unik möjlighet att starta upp verksamheten i Sverige. Vi ser gärna att du växer med bolaget och tar en större roll som försäljningschef eller Country Manager i framtiden.

Information om uppdraget
Easoft är ett IT företag som erbjuder affärssystem till små- och medelstora bolag inom hantverksbranschen. Easoft är ett snabbväxande bolag och har en mycket stark position i sitt marknadssegment och en väletablerad tjänst.

Som säljare kommer du starta upp den svenska verksamheten med stöd av det redan etablerade kontoret i Finland. Ditt första uppdrag är att sälja och skapa en kundbas i Stockholms regionen. När verksamheten så växer ser vi gärna att du har ambitioner om att ta ansvar som försäljningschef eller Country Manager.

I rollen som säljare ges du stort eget ansvar från dag ett, med möjlighet att påverka din egen roll med stöd från resten av ledningsgruppen. Detta är en chans att få spela en avgörande roll i att skala upp Easofts verksamhet och sätta din egen prägel på verksamhetens framtid som helhet.

Vi söker efter en säljare med goda meriter från uppsökande B2B försäljning. Vårt affärssystem hjälper våra kunder i deras dagliga business och då är det av stor vikt att du har förståelse för hur företagande och hantverksbranschen fungerar.

Du erbjuds
 • Möjligheten att vara med från början i ett snabbt växande bolag
 • Arbeta med nöjda kunder där Easoft spelar en avgörande roll i affärsverksamheten
 • Delägarskap kan erbjudas om du är entreprenörsdriven och vill ta ett stort ansvar
Arbetsuppgifter
 • Etablera en kundbas och skapa tillväxt
 • Rapportering till Group Management i Finland
 • Representera Easoft i Sverige
Vi söker dig som är/har:
 • Självgående och resultatinriktad
 • 2-5 års erfarenhet av sälj
 • Fördel om du har erfarenhet i projektverktyg och/eller bygg-/renoveringssektorn
 • Förstår företagande och hur företag fungerar
 • Goda kunskaper i Svenska och Engelska, både i tal och skrift
Övrig information
 • Start: så snart som möjligt, med hänsyn till uppsägningstid
 • Omfattning: heltid, tillsvidare
 • Placering: Stockholm
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansökan sänds till: info@easoft.se
Mer info
Email Mejla Affärssystem EAS AB
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Försäljningschef, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.easoft.se
Sista ansökningsdag 4 jan 2021 (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi har underlättat vardagen för företag verksamma inom hantverksbranschen sedan 2013. I vår grupp ingår erfarna företagare, programutvecklare och andra sakkunniga inom affärssystem.

Vi har kontor i Stockholm som betjänar kunder i hela landet. Vårt moderbolag i Finland har kontor i Helsingfors och Jyväskylä.

Vår personal har gedigen erfarenhet av företagande, ledning och ekonomiförvaltning och därför känner vi till företagens behov av verksamhetsstyrning på bred front genom praktisk erfarenhet. Vår produkt har utvecklats på grundval av denna kunskap för att skapa fördelar till våra kunder.