Account Manager hos Affärsfakta i Sverige AB

Account Manager hos Affärsfakta i Sverige AB

Är du intresserad av försäljning inom B2B? Vi vill växa och vårt säljteam behöver förstärkning! Är det du som tar emot priset som årets supersäljare?

Vilka är vi?
Affärsfakta i Sverige AB (AISA) är en arbetsplats att trivas på. Vi kan skryta om personalbonusar, träning på arbetstid, kickoffer och roliga personalfester. Men den största anledningen till att vi går till jobbet varje dag är för att vi är ett härligt gäng med en fin sammanhållning.

Vi som jobbar på AISA har varierande erfarenhet av branschen och försäljningsyrket, några har arbetat för bolaget i flera decennier, men gemensamt för oss alla är vårt fokus. Vi vet om att våra medarbetares inställning och prestation är framgångsfaktorn för att nå våra mål och vi söker dig som vill vara med och utvecklas tillsammans med oss.

AISA utgör UC:s (koncern Enento Group Oyj) största partner när det kommer till försäljning av UC:s produkter och tjänster som vänder sig mot små- och medelstora företag på den svenska marknaden. Vår företagsledning och ca 80 medarbetare har sammanlagt hundratals års erfarenhet av försäljning inom kreditupplysningsbranschen. AISA var under åren 2002–2019 ett dotterbolag inom UC-koncernen men verkar sedan september 2019 i egen regi.

Vi arbetar i en öppen och rolig miljö på våra kontor som är belägna i Marievik i Stockholm (huvudkontor) samt Örebro och Östersund.

På AISA sätter vi laget först – och inte vilket lag som helst. Här är du omringad av duktiga kollegor som tillsammans bygger det företag som vi alltid själva velat jobba för.
Du blir del av ett team där du alltid har en säljledare till hands när du behöver hjälp, stöttning eller vill bolla idéer. Faktum är att många av de produkter vi erbjuder idag är resultat av idéer från våra anställda.
I dagsläget kan vi erbjuda 18 olika produkter till våra kunder, du kan läsa om några av dessa via länkarna nedan.

https://www.uc.se/direkt/
https://www.uc.se/kredituppfoljning/uc-hall-koll/
https://www.uc.se/rapporter/
https://www.uc.se/sigill-certifikat/

Vi på AISA arbetar med löpande kompetensutveckling, både inom försäljning och produktkunskap, och hos oss har du chans att utvecklas och växa som individ, oavsett ålder och erfarenhet.

Vem är du?
Vi ser att du som söker har ett stort driv, arbetar målinriktat och vill bygga upp starka och långsiktiga kundrelationer med stöttning av två av Sveriges absolut starkaste varumärken: UC och allabolag.se.

Vi ser det som mycket meriterande om du har tidigare erfarenhet från sälj, oavsett om du jobbat med korta eller långa säljprocesser tidigare. Hos oss kommer du att få möjlighet till båda delar, där du främst har en daglig löpande försäljning samtidigt som du jobbar på affärer med en längre säljcykel. Oavsett tidigare erfarenheter är det viktigaste att du har vilja och driv - stor vikt kommer läggas vid dina personliga egenskaper.
Det är en fördel är om du är hemmahörande i någon av de städer vi har kontor i men det är inget krav, majoriteten av oss har sedan våren 2020 arbetat på distans (hemifrån).
God svenska i tal och skrift är ett krav.

Extra plus om du:
  • Har erfarenhet av B2B-försäljning
  • Har branscherfarenhet
  • Är tävlingsinriktad

Vad händer nu?

Ansvarig för rekryteringen är Jonas Andersson, jonas.andersson@uc.se, och intervjuer sker löpande. Om du vill veta mer om oss vill vi att du skickar din ansökan bestående av CV och en kort beskrivning om dig själv per mail. Skriv "Account Manager" i ämnesraden på mailet.
Mer info
Kontaktperson Jonas Andersson
Telefon 0765409085
Email Mejla Jonas Andersson
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 13 nov 2021 (54 dagar kvar)