Webbapplikationsutvecklare, IA-systemet, till AFA Försäkring

Webbapplikationsutvecklare, IA-systemet, till AFA Försäkring

Vill du utvecklas i ett annorlunda försäkringsföretag? Våra försäkringar är en självklar del av kollektivavtalen och det svenska trygghetssystemet. 9 av 10 är försäkrade hos oss genom sitt jobb. Vi ägs av arbetsmarknadens parter och drivs utan vinstsyfte. Vi bedriver förebyggande arbete för att förbättra arbetsmiljö och hälsa på arbetsplatserna.

Hos oss har du goda utvecklingsmöjligheter i ett företag med schyssta anställningsförmåner. Dessutom finns vi mitt i centrala Stockholm - perfekt för dig som pendlar.Vill du hjälpa till att minska risken för att människor blir allvarligt skadade eller förolyckas på sin arbetsplats? Genom att hjälpa oss att utveckla Sveriges främsta webbtjänst för systematiska arbetsmiljö- och förbättringsarbete (IA-systemet) kan du göra skillnad för människor i deras vardag! Vår webbapplikation är en viktig del i många storföretags förebyggande arbete.

Vad kan du förvänta dig av oss

Kraven på våra webbapplikationer är att de i framtiden bland annat ska ge samma positiva upplevelse oavsett om användaren sitter i Kina eller Stockholm, är uppkopplad på internet eller inte, är människa eller maskin. Det är ingen lätt uppgift att leverera men vi kan garantera att det aldrig blir långtråkigt!

Idag är huvuddelen av systemet byggt med ASP.NET Web Forms med lagrade procedurer i SQL Server men vår målarkitektur innehåller bland annat progressive web apps, content delivery network, api gateway, microservices, containers och polyglot persistence.

För att kunna leverera ovanstående på ett säkert och effektivt sätt utgår våra arbetsprocesser bland annat ifrån design first, shift-left security, acceptance test-driven development och continuous delivery.

I denna roll får du bland annat möjlighet att
  • Utveckla inom front-end, back-end och testautomatisering
  • Leda, driva och vara delaktig i diskussioner och beslut gällande arkitekturfrågor och tekniska visioner
  • Monitorera och optimera applikationer utifrån användandet
  • Tillsammans med dina kollegor besluta om verktyg, miljöer och arbetssätt som används i det dagliga arbetet
  • Förstärka din egen kompetens inom många områden
Titta gärna på filmen om hur det är att jobba hos oss på IT. Klicka här för att se filmen.

Vad vi förväntar oss av dig

För oss är inte ett långt CV det viktigaste utan det är viktigare att du är intresserad av att ta ansvar för leveransen, din egen kompetensutveckling och är genuint intresserad av systemets användare. Det är viktigt att du ser programmeringsspråk, ramverk, databaser m.m. som verktyg och inte en del av din yrkesroll. Du ska även ha viljan och förmågan att dela med dig av din erfarenhet och kompetens.

Vi kan erbjuda dig
På AFA Försäkring får du ett stimulerande och ansvarsfullt arbete inom ett område som genomgår en spännande förändring med stora utvecklingsmöjligheter. Vi arbetar i ljusa och fräscha lokaler mitt i Stockholm city och kan erbjuda dig goda friskvårdsmöjligheter.

Välkommen med din ansökan
Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt. Urval och intervjuer sker löpande. Har du frågor är du välkommen att kontakta chef för Tjänsteleverans IA, Lars Barkman på e-post: lars.barkman@afaforsakring.se.

Fackliga representanter:

Forena, försäkringsfacket, Benny Nyberg, telefon 08-696 46 12

Akademikerföreningen, Maria Schütt, telefon 08-696 49 74

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Fakta om oss

AFA Försäkring ger trygghet och ekonomiskt stöd vid sjukdom, arbetsskada, arbetsbrist, dödsfall och föräldraledighet. Våra försäkringar är bestämda i kollektivavtal mellan arbetsmarknadens parter och vi försäkrar 4,7 miljoner människor i privat näringsliv, kommuner, landsting och regioner. AFA Försäkring drivs utan vinstsyfte och förvaltar cirka 200 miljarder kronor. En viktig del av vår verksamhet är att stödja forskning och projekt som aktivt syftar till att förbättra arbetsmiljön. AFA Försäkring har cirka 650 medarbetare och ägs av Svenskt Näringsliv, LO och PTK. Läs mer på www.afaforsakring.se.

Följ oss gärna via LinkedIn, Twitter eller Facebook.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, Bank, Finans & Försäkring, Försäkring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av AFA Försäkring
Hemsida http://www.afaforsakring.se
Sista ansökningsdag 16 feb 2020 (19 dagar kvar)