Vi söker en kunnig dokumenttekniker till ett föräldravikariat

Vi söker en kunnig dokumenttekniker till ett föräldravikariat

Vill du utvecklas i ett annorlunda försäkringsföretag? Våra försäkringar är en självklar del av kollektivavtalen och det svenska trygghetssystemet. 9 av 10 är försäkrade hos oss genom sitt jobb. Vi ägs av arbetsmarknadens parter och drivs utan vinstsyfte. Vi bedriver förebyggande arbete för att förbättra arbetsmiljö och hälsa på arbetsplatserna.

Hos oss har du goda utvecklingsmöjligheter i ett företag med schyssta anställningsförmåner. Dessutom finns vi mitt i centrala Stockholm - perfekt för dig som pendlar.På AFA Försäkrings Ekonomienhet arbetar 37 medarbetare. Ekonomienheten är ett bollplank för hela AFA Försäkring i ekonomiska frågor. Ekonomi består av fyra avdelningar; Redovisning & controlling, Ekonomiadministration, Kontorsservice och Skanning. Inom avdelningen Skanning arbetare idag 7 personer och har som uppgift att erbjuda en effektiv dokumenthantering för hela företaget.

Tjänsten är ett föräldravikariat som sträcker sig till mitten av augusti 2021

Vad du kan förvänta dig
Arbetsuppgifterna inom skanning innebär att dagligen hantera all inkommande post och fakturor till AFA Försäkring. Därefter ska posten och fakturorna skannas in i vårt system. När alla dokument är inskannade börjar arbetet med att sortera och gruppera dokumenten i våra olika programvaror. Vidare ska du söka upp och digitalisera gamla dokumenterade skador som har inkommit till oss.

Klicka här för att möta Sara som jobbar på vår ekonomiavdelning

Vad vi förväntar oss av dig
Vi söker dig som har erfarenhet av skanningsarbete samt att du har en god datorvana, då arbetet innebär att du arbetar mycket framför datorn. Det är en fördel om du arbetet i skadesystem inom försäkringsbolag.

För att lyckas i rollen som dokumenttekniker behöver du var noggrann, strukturerad samtidigt som du behöver kunna arbeta relativt snabbt. Du motiveras av att leverera en god service till dina kollegor.

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och ditt engagemang. Som person är du positiv och bidrar till ett gott samarbetet. Du tycker det är intressant att delta och arbeta med utveckling av nya arbetssätt och arbetsmetoder.

Detta kan vi erbjuda dig
Hos oss välkomnas du in i en kundorienterad miljö där vi arbetar tillsammans för att ge våra kunder bästa möjliga upplevelse av AFA Försäkring. Vi arbetar aktivt för att skapa en hög trivsel och för att våra medarbetare ska ha rätt förutsättningar för sitt arbete.

Som anställd hos oss får du ta del av flertalet förmåner inom friskvård, vardagslivet, pension och försäkring.

Titta gärna på filmen om hur det är att jobba hos oss. Här får du höra dina kanske blivande kollegor berätta om varför du ska börja jobba här: Klicka här för att se filmen.

Kanske känner du någon annan som skulle passa för tjänsten? Se till att de får veta - dela med dina vänner! Tjänsten är ett vikariat på cirka 19 månader på heltid och vi ser gärna att du börjar i januari 2020.

Välkommen med din ansökan
Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt, dock senaste den 13 december 2019. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Vill du veta mer om tjänsten kontakta chef för Skanningen, Joakim Krans på mail joakim.krans@afaforsakring.se

Våra fackliga företrädare är:
Forena, försäkringsfacket, Benny Nyberg, telefon 08-696 46 12
Akademikerföreningen, Maria Schütt, telefon 08-696 49 74

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Fakta om oss
AFA Försäkring ger trygghet och ekonomiskt stöd vid sjukdom, arbetsskada, arbetsbrist, dödsfall och föräldraledighet. AFA Försäkring drivs utan vinstsyfte och förvaltar cirka 200 miljarder kronor. En viktig del av vår verksamhet är att stödja forskning och projekt som aktivt syftar till att förbättra arbetsmiljön. AFA Försäkring har cirka 660 medarbetare och ägs av Svenskt Näringsliv, LO och PTK. Läs mer på www.afaforsakring.se.

Följ oss gärna via LinkedIn och Twitter.

#LI-AFA
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Försäkring
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Rekrytering hanteras av AFA Försäkring
Hemsida http://www.afaforsakring.se
Sista ansökningsdag 13 dec 2019 (1 dag kvar)