Marknadsassistent med god känsla för grafisk form

Marknadsassistent med god känsla för grafisk form

Vill du utvecklas i ett annorlunda försäkringsföretag? Våra försäkringar är en självklar del av kollektivavtalen och det svenska trygghetssystemet. 9 av 10 är försäkrade hos oss genom sitt jobb. Vi ägs av arbetsmarknadens parter och drivs utan vinstsyfte. Vi bedriver förebyggande arbete för att förbättra arbetsmiljö och hälsa på arbetsplatserna.

Hos oss har du goda utvecklingsmöjligheter i ett företag med schyssta anställningsförmåner. Dessutom finns vi mitt i centrala Stockholm - perfekt för dig som pendlar.

Vad du kan förvänta dig
Har du grafisk kompetens, erfarenhet av produktionsledning och har arbetat med olika typer av bildkommunikation kan du vara den vi söker. Du ingår i en avdelning om 12 personer med olika kompetenser och kommer att arbeta nära vår grafiska formgivare. Kommunikationsenheten består totalt av 31 personer och du rapporterar till chefen på avdelning Nyheter, analys och publicering.

Som marknadsassistent ansvarar du för att bygga upp företagets bildbank, upphandlar tryckeritjänster samt gör adressinköp. Vidare bidrar du till den grafiska produktionen genom att formge rapporter, faktablad, nyhetsbrev och inbjudningar. Du produktionsleder också det grafiska arbetet. Vid behov fotograferar och filmar du.

Titta gärna på filmen om hur det är att jobba hos oss. Här får du höra dina kanske blivande kollegor berätta om varför du ska börja jobba här: Klicka här för att se filmen.

Vad vi förväntar oss av dig
Vi söker dig som har goda kunskaper i Illustrator, Indesign, Photoshop och gärna Powerpoint. Det är meriterande om du har erfarenhet från produktionsledning och kunskap om tryck. För att lyckas i rollen behöver du ha ett öga för visuell kommunikation, vara lösningsorienterad, ha sinne för detaljer och vara skicklig på att fånga in olika intressenters behov.

Välkommen med din ansökan
Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt, dock senaste den 31 mars. Om du har några frågor är du välkommen att kontakta avdelningschef Caroline Rylander på telefon 0708-15 49 05.

Kanske känner du någon annan som skulle passa för tjänsten? Se till att de får veta - dela med dina vänner!

Våra fackliga företrädare är:
Forena, försäkringsfacket, Benny Nyberg, telefon 08-696 46 12
Akademikerföreningen, Maria Schütt, telefon 08-696 49 74

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.
Följ oss gärna via LinkedIn och Twitter.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadsassistent
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av AFA Försäkring
Hemsida http://www.afaforsakring.se
Sista ansökningsdag 31 mars (12 dagar kvar)