Erfaren, engagerad och drivande Javautvecklare till AFA Försäkring

Erfaren, engagerad och drivande Javautvecklare till AFA Försäkring

Vill du utvecklas i ett annorlunda försäkringsföretag? Våra försäkringar är en självklar del av kollektivavtalen och det svenska trygghetssystemet. 9 av 10 är försäkrade hos oss genom sitt jobb. Vi ägs av arbetsmarknadens parter och drivs utan vinstsyfte. Vi bedriver förebyggande arbete för att förbättra arbetsmiljö och hälsa på arbetsplatserna.

Hos oss har du goda utvecklingsmöjligheter i ett företag med schyssta anställningsförmåner. Dessutom finns vi mitt i centrala Stockholm - perfekt för dig som pendlar.Inom verksamhetsområde Digital Utveckling ansvarar vi för att utveckla och leverera nytta till våra kunder och uppdragsgivare. Det gör vi genom att vara öppna för nya arbetssätt och tekniker i kombination med hög fokus på användbarhet, kvalitet och säkerhet. Till exempel jobbar vi mot tjänstebaserad arkitektur, containerteknik och eventdriven utveckling.

Vill du ingå i ett produktteam som aktivt jobbar med att modernisera våra IT-system? Med stöd av vårt IT-strategiska ramverk strävar vi mot kontinuerlig leverans (CI/CD), API first, allt som kod, DDD, TDD, molnteknologier och agila arbetssätt. Vi är ännu inte där, så lockas du av att vara med oss på vårt arbete framåt - vill vi komma i kontakt med dig!

Vad du kan förvänta dig
Tillsammans med andra utvecklare, verksamhetsspecialister och produktägaren, jobbar du fram lösningar som säkerställer att produkten uppfyller sitt mål och syfte.

I teamet beslutar ni till stor del själva vilken typ av teknik och arbetssätt ni ska nyttja för att ta er framåt. Arbetet sker agilt med anpassning till teamets behov. De tekniker teamet i huvudsak jobbar med idag är Java 11 med Lombok, Docker, Kubernetes, Git, Azure Devops, MS SQL Server, Keycloak, Helm och Terraform. För att utföra orkestrering använder vi verktyget Camunda som är en flödesmotor baserad på BPM.

Arbetsuppgifter:
  • Utveckla produktens applikation (exponerat som API), inklusive testkod tillhörande hela testpyramiden.
  • Drivande vid analys av teknikval och processer i syfte att utöka teamets förmåga att arbeta enligt DevOps.
  • Besluta om verktyg, processer och arbetssätt tillsammans med övriga i teamet.
  • Delaktig i diskussioner och beslut rörande hur vi realiserar vårt teknikskifte i syfte att snabbare kunna leverera värde till kund.
Vad vi förväntar oss av dig
Vi söker dig som är en erfaren systemutvecklare med ett brett tekniskt kunnande och som värdesätter välskriven kod. Du tycker att en effektiv leveransprocess, där vi snabbt kan leverera värde, möjliggörs av omfattande och automatiserad kvalitetssäkring. Du har erfarenhet av att ha jobbat med moderna javabaserade applikationer som driftas i Kubernetes. Extra bonus om du har erfarenhet inom DDD, TDD och BDD-utveckling.

Vi söker dig som är nyfiken på nya lösningar och ny teknik. Du tar ansvar för din egen kompetensutveckling och ser det som en naturlig del av din yrkesroll. Du gillar samarbetet i teamet och att man delar med sig av kunskaper och lär av varandra. Du säger din mening och lyssnar på andras.

Som person är du engagerad, öppen och strukturerad. Du gillar att ta ansvar, ta egna initiativ och har en drivkraft att få saker gjorda. Du ser förändring som en möjlighet och vågar se nya lösningar. Du är kvalitetsmedvetenheten och förstår att det är teamets gemensamma leverans som skapar framgång och värde för kunden.

Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

Detta kan vi erbjuda dig
Vi erbjuder dig ett jobb på ett företag där vår medarbetare trivs och kan rekommendera oss som arbetsgivare. Dessutom erbjuder vi dig 10 timmars egen kompetensutveckling per månad utöver seminarier, kurser mm. Vi har också olika forum inom arkitektur, teknik, test etc. Kanske är du med och driver vårt nästa Hackaton?

Titta gärna på filmen om hur det är att jobba hos oss på IT: Klicka här för att se filmen

Välkommen med din ansökan
Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt, dock senast 4 december 2020. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Har du frågor är du välkommen att kontakta chef för avdelningen, Anette Pettersson på mail: anette.pettersson@afaforsakring.se.

Våra fackliga företrädare är:
Forena, Benny Nyberg, telefon 08-696 46 12
Akademikerföreningen, Maria Schütt, telefon 08-696 49 74

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Fakta om oss
AFA Försäkring ger trygghet och ekonomiskt stöd vid sjukdom, arbetsskada, arbetsbrist, dödsfall och föräldraledighet. Våra försäkringar är bestämda i kollektivavtal mellan arbetsmarknadens parter och vi försäkrar 4,7 miljoner människor i privat näringsliv, kommuner, landsting och regioner. AFA Försäkring drivs utan vinstsyfte och förvaltar cirka 200 miljarder kronor. En viktig del av vår verksamhet är att stödja forskning och projekt som aktivt syftar till att förbättra arbetsmiljön. AFA Försäkring har cirka 650 medarbetare och ägs av Svenskt Näringsliv, LO och PTK. Läs mer på www.afaforsakring.se.

Följ oss gärna via LinkedIn, Twitter eller Facebook.

#LI-AFA
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Front-end utvecklare, Data & IT
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av AFA Försäkring
Hemsida http://www.afaforsakring.se
Sista ansökningsdag 5 dec 2020 (7 dagar kvar)