Assistent till Advice Familjerätt

Assistent till Advice Familjerätt

Advice
Familjerätt växer och söker nu en assistent. Gillar du att kombinera varierande arbetsuppgifter och struktur? Nu har du chansen!


Om Advice

Advice Familjerätt är en Juristbyrå med inriktning strategisk familjerådgivning. Advice Familjerätt är en del Advice koncernen där vi samarbetar med våra systerbolag Advice Skatt och Advice Redovisning. Vi värnar om kundrelationer och tror på ett långsiktigt samarbete med våra kunder. Vi arbetar proaktivt och lösningsorienterat för att uppfylla kundernas förväntningar och mål. På Advice vet vi att vi medarbetarna är vår styrka och håller därför teamkänslan och trivseln högt.

Arbetsuppgifter

Som assistent kommer du att växla mellan juridiskt administrativa uppgifter och arbete i receptionen. Det är övervägande skrivuppgifter av formell karaktär, där du formulerar och sammanställer olika dokument för utskick med mera. Det förekommer andra arbetsuppgifter som dödsboavveckling, och du ska även vara behjälplig med besöksbokning och mottagande av kunder.

Kompetenskrav

Vi söker dig som har en relevant utbildning inom administration och vi ser att du har några års erfarenhet av att arbeta som assistent.

Du är självgående, lösningsorienterad och stresstålig. Du är verbal och behärskar svenska i tal och skrift. Tjänsten innefattar många olika arbetsuppgifter vilket ställer högre krav på flexibilitet och struktur. Du behärskar Microsoft Office i synnerhet Word och Excell. Det är meriterande om du har arbetat med andra system som exempelvis Visma eller Wolters Kluwer.

Tjänsten är heltid på 40 tim/vecka.

Vad Advice Familjerätt erbjuder dig

Advice Familjerätt är en modern arbetsplats. Du kommer att arbeta i våra fantastiska lokaler på Norrlandsgatan. Här välkomnas du in i en glad och härlig miljö som kännetecknas av öppenhet och positiv stämning. Vi tror på att god arbetshälsa främjas genom sociala aktiviteter därav anordnar vi personalaktiviteter regelbundet. Vi erbjuder konkurrenskraftiga löne- och pensionsvillkor samt friskvård.

Tillträde

Snarast eller enligt överenskommelse.

Ansökan

Sista ansökningsdag 2022-09-30 men tveka inte att skicka in din ansökan redan nu eftersom rekrytering sker löpande.

Skicka din ansökan till Verksamhetschef/ Hr-chef nadia.svensson@advice.se bifoga CV och personligt brev.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://advice.se/startsida/
Sista ansökningsdag 10 sept 2022 (28 dagar kvar)