Säljare inom Business Intelligence och Data Science till Advectas, Stockholm

Säljare inom Business Intelligence och Data Science till Advectas, Stockholm

Brinner du för att hjälpa företag bli mer effektiva och datadrivna? Advectas stöttar mängder av företag i detta utvecklingsarbete, och därigenom fatta bättre beslut - varje dag. Advectas har fler än 200 nischade Business intelligence (BI) och Data Science-specialister, med kompetens och resurser att leverera skräddarsydda beslutstödslösningar i världsklass. Vi befinner oss i ett spännande och expansivt skede och behöver nu stärka upp vår försäljningsorganisation med en erfaren säljare.

Vill du arbeta med försäljning av konsulttjänster och licenser av marknadens vassaste BI- och Data Science lösningar. Då är Advectas rätt arbetsplats för dig! Hos oss utgår du från ett attraktivt kontor mitt i centralt i Stockholm City. Som säljare har du ett kundansvar/KAM för några stora kunder och parallellt arbetar du strukturerat med att etablera nya kontakter och affärsmöjligheter. Du rapporterar direkt till företagets VD som även är försäljningschef, och du blir en nyckelperson i företagets framtida utveckling.

Arbetsuppgifter:
  • Ansvar för hela säljprocessen från nykundsbearbetning till förhandling och avslut
  • KAM-roll för några av Advectas viktigaste kunder i regionen Stockholm
  • Delaktig i Advectas säljledningsforum, där säljare och ledningsgrupp arbetar med strategiska, taktiska frågor inom försäljning
  • Löpande delaktig i utvecklingen av Advectas tjänster och lösningar.
  • Kulturbärare av Advectas företagskultur och värderingar.
Vi söker dig med erfarenhet inom relations- och konsultförsäljning och ett brinnande intresse för att hjälpa kunden bli datadriven. Du har god förståelse för tekniska lösningar inom BI och Data Science. Har du dessutom förståelse för digital transformation och våra kunders affärsprocesser är detta värdefullt.

Som person är du strukturerad, orädd och målmedveten. Du har ett stort driv och högt engagemang i allt du tar dig för. Du är entusiastisk och tycker om att pendla mellan strategiska frågor lika väl som du trivs att vara hands-on. Du är teamorienterad och har en prestigelös attityd samtidigt som du är kommunikativ.

Hos Advectas är medarbetarens utrymme att utvecklas stort och kulturen präglas av frihet under ansvar. För dig som lockas av att vara med i ett av Sveriges starkaste team inom BI och driva utveckling tillsammans med Advectas, då är detta ett jobb med framtidsmöjligheter för dig!

Din ansökan skickar du till jerrie.se, Om du har frågor om tjänsten får du gärna ringa VD på Advectas, Petter Ringblom på telefon 073- 205 01 14, eller rekryteringskonsult Mia Roos på telefon 0723-28 2253. Sista ansökningsdag är den 23 oktober.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jerrie AB
Sista ansökningsdag 23 okt 2019 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Advectas är ett av Sveriges ledande konsultföretag inom beslutsstödsystem och verksamhetsstyrning (Business Intelligence). Tillsammans med över 450 kunder arbetar de dagligen med att förbättra kundernas förmåga att analysera sin affärsinformation, förstå sammanhangen, se trender, hitta avvikelser och skapa en enhetlig bild av verksamheten. Advectas startade 2006 med ambitionen att bli Sveriges vassaste BI företag och idag är de med sina över 230 medarbetare en av de absolut starkaste spelarna på den nordiska marknaden. Advectas står inför stark expansion och söker nu fler medarbetare inom BI till sitt kontor i Stockholm. Läs gärna mer på www.advectas.se