Teamchef, Utveckling B2B till Adlibris i Stockholm

Teamchef, Utveckling B2B till Adlibris i Stockholm

Är du systemutvecklare och vill utvecklas som ledare? Sök rollen som Teamchef B2B hos Adlibris i Stockholm!

Adlibris är Nordens största E-bokhandel med över 13 miljoner artiklar med kunder som sträcker sig från privatpersoner till aktörer inom offentlig sektor. Som Teamchef hos Adlibris i Stockholm leder du teamet som utvecklar Adlibris B2B/"Business to Library" affär. Du och teamet arbetar självstyrande och utvecklar framtidens lösningar som säkerställer att böcker är lättillgängliga för Sveriges bibliotek och skolor.

Vi erbjuder dig
  • En varierad roll med stor spännvidd i såväl teknik, ledarskap och arkitektur.
  • Att arbeta verksamhetsnära med modern teknik.
  • Möjligheten att ta en central roll i att driva utvecklingen framåt i ett av organisationen viktigaste områden.
  • Att bli en del av en organisation med familjär och entreprenöriell kultur som ständigt strävar efter utveckling och förnyelse.
Det här gör du hos oss

I din roll som Teamchef är du både operativ i vardagen såväl som strategisk i arbetet att nå mål och visioner för IT organisationen i stort. Du kommer bland annat:
  • Vara operativ i utvecklingen med C#.Net Core och säkerställa att lösningarna går i linje med de arkitekturella riktlinjer som finns.
  • Skapa förutsättningar för teamet att leverera på en hög nivå utifrån de prioriteringar som finns.
  • Ta ägandeskap för teamets processer, se till att samarbeten fungerar och skapa förutsättningar för självledarskap.
  • Agera ansvarig för B2L-området i olika sammanhang med nära dialog med våra arkitekter och utvecklingsorganisationen.
Ditt team och arbetsplats

Du blir en del av IT- organisationen som är 60 personer uppdelat på åtta team. Du kommer att tillhöra B2L teamet som arbetar mot bibliotek och kommuner i hela Sverige. På Adlibris jobbar vi agilt med dagliga stand ups. Vi har ett starkt teamarbete och eftersträvar transparens och lärande i vardagen. Vi är en flexibel arbetsplats och har en hybrid modell där du kan arbeta remote och på vårt mysiga kontor på Sveavägen 56.

Mer om dig

Vi söker dig som är utvecklare eller Tech Lead inom .Net idag och trivs med att både jobba operativt och strategiskt. För att lyckas i rollen ser vi att du har haft en ledande roll innan där du coachat andra.

Du behöver ha god erfarenhet av utveckling med C# .Net eftersom den största delen av vår utveckling är backend. Är du fullstack-utvecklare med kunskaper i även frontend är det positivt. Du behöver även ha förståelse för mikrotjänstearkitektur och Azure Devops. Det är meriterande om du har erfarenhet av transaktionstunga och affärskritiska miljöer och med ett modernt säkerhetstänk.

Som person tycker du, liksom vi, om att samarbeta, trivs med att dela med dig av kunskap och uppskattar att få ta egna initiativ. I rollen kommer du få nyttja din kommunikativa förmåga då du samverkar med många kollegor inom Adlibris och ser helheten ur ett tekniskt perspektiv.

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Mer info
Kontaktperson Hilding Herrström
Telefon 076 722 24 19
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, UX & Webbdesign, IT-Arkitektur
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Ada Digital
Sista ansökningsdag 19 okt 2022 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adlibris är Nordens största nätbokhandel och vi vill inspirera människor till sin nästa läsupplevelse! Hos oss ryms över 13 miljoner titlar och allt annat som hör en modern bokhandel till. Alltid med ett brett utbud, bra priser, smidiga leveranser och fokus på att minska klimatpåverkan. Adlibris kännetecknas av ett medarbetardrivet arbetssätt och en stark vilja att förbättra och driva utvecklingen inom e-handel framåt. Vårt huvudkontor ligger på Sveavägen i Stockholm och vår logistikverksamhet finns i Morgongåva. I Adlibris verksamhet ingår även Mediafy, Campusbokhandeln och Odla.nu. Vi är en del av Bonnier Group som är verksamma i 12 länder med sin bas i Sverige.