Engagerad redovisningsansvarig till Aditro Logistics

Engagerad redovisningsansvarig till Aditro Logistics

Vill du arbeta som redovisningsansvarig i ett bolag med stark tillväxt där du kommer få möjlighet att vara delaktig och utveckla ekonomifunktionen? Vi söker nu dig som har ett antal års erfarenhet av kvalificerad redovisning och trivs att se över och utveckla processer och rutiner. Du kommer sitta i fina lokaler vid Alviks strand.

Aditro Logistics söker nu en redovisningsansvarig som tillsammans med ekonomichef kommer driva uppbyggnad och utveckling av ekonomifunktion som under hösten påbörjar flytt till huvudkontoret i Alvik. Du kommer arbeta brett och ha helhetsansvar för redovisningen.

I rollen som redovisningsansvarig ingår bland annat följande arbetsuppgifter:
  • Upprätta bokslut och årsredovisningar för samtliga bolag inom koncernen
  • Koncernmellanhavanden inom koncernen samt koncernrapportering
  • Ansvarig kontakt mot revisorer samt relevanta myndigheter
  • Vara en resurs till ekonomifunktionen vad gäller kvalificerade redovisningsfrågor
  • Vara delaktig i projekt och driva förändringsarbete i syfte att effektivisera och harmonisera arbetsprocesser
  • Delaktig att ständigt se över och förbättra rutiner, system och processer inom den finansiella rapporteringen
Då rollen är ny finns stora möjligheter att vara med att sätta ramen för tjänsten. Du kommer att rapportera till ekonomichef.

Din Profil

Vi söker dig som har en akademisk examen och har minst några års erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete samt är självgående i att upprätta bokslut, årsredovisning och deklarationer. Har du erfarenhet från revison och /eller koncernredovisning är det starkt meriterande.

För att trivas i rollen är det viktigt att du är noggrann, positiv, ansvarstagande och engagerad. Du trivs att arbeta i team och är analytisk och strukturerad samt van att axla stort ansvar och arbeta självständigt. Att hjälpa kollegorna och bidra till ett gott samarbete och god stämning faller sig naturligt för dig. Vidare är du lösningsorienterad och stimuleras av att bidra i det ständigt pågående förbättringsarbetet liksom av att utvecklas vidare i rollen. I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Hur gör jag nu?

I denna rekrytering samarbetar Aditro Logistics med Mpya Finance. Skicka in din ansökan så snart som möjligt då vi löpande kallar till intervjuer. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta Helene Werme på telefon 0708 97 11 57 alt helene.werme@mpya.se.

Aditro Logistics är en av de största oberoende logistikpartnerna i Norden och erbjuder ett brett serviceerbjudande inom lagerhantering, logistik, supply- chain management, transportupphandling, bemanning och konsultering. Aditro Logistics har ca 1000 medarbetare, omsätter över 1000 miljoner årligen och förfogar över 200,000 m2 lagerutrymme i de egna logistikcentren i Jönköping, Borås, Kopstad och Nykvarn. Sedan 2012 ägs Aditro Logistics av Valedo Partners och ledningen.

Aditro Logistics har genom många, långa och täta samarbeten med marknadsledande kunder specialkompetens inom flera segment. För fortsatt utveckling arbetar vi aktivt inom nätverk, samarbetar med forskning och branschorganisationer för att ytterligare stärka oss och våra kunder. Läs gärna mer på aditrologistics.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Mpya Finance AB
Hemsida https://mpyafinance.se
Sista ansökningsdag 2 okt (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Det krävs enastående människor för att erbjuda enastående tjänster inom ekonomi och finans. Vi på Mpya Finance älskar det vi gör och drivs av att leverera nytänkande, upptäcka möjligheter och se människan - det sista är en självklarhet och gör hela skillnaden!