Redovisningsekonom till Aditro Logistics, ett företag i stark tillväxt

Redovisningsekonom till Aditro Logistics, ett företag i stark tillväxt

Vill du arbeta som redovisningsekonom i ett bolag med stark tillväxt där du kommer få möjlighet att vara delaktig att utveckla redovisningsfunktionen? Vi söker dig som vill vidareutveckla dina redovisningskunskaper i en spännande och dynamisk organisation. Du kommer sitta i fina lokaler vid Alviks strand.

Aditro Logistics söker nu en redovisningsekonom som kommer att få möjlighet att arbeta brett inom redovisning, alltifrån löpande bokföring till månads- och årsbokslut. Du kommer ingå i redovisningsavdelningen med fyra kollegor. Du kommer även tillsammans med övriga i teamet var delaktig i uppbyggnad och utveckling av ekonomifunktionen som under hösten påbörjar flytt till huvudkontoret i Alvik.

I rollen som redovisningsekonom ingår bland annat följande arbetsuppgifter:
  • Löpande bokföring och avstämningar
  • Delaktig i månads- och årsbokslut
  • Upprätta moms- och skattedeklarationer
  • Vara delaktig i projekt och driva förändringsarbete i syfte att effektivisera och harmonisera arbetsprocesser
Då rollen är ny finns stora möjligheter att vara med att sätta ramen för tjänsten. Du kommer att rapportera till ekonomichef.

Din Profil

Vi söker dig som har en akademisk examen och har några års erfarenhet av redovisning. Det är meriterande om du har varit delaktig i att upprätta bokslut, årsredovisning och deklarationer och/eller revisionserfarenhet.

För att trivas i rollen är det viktigt att du är noggrann, positiv, ansvarstagande och engagerad. Du trivs att arbeta i team och är analytisk och strukturerad samt van att axla stort ansvar och arbeta självständigt. Att hjälpa kollegorna och bidra till ett gott samarbete och god stämning faller sig naturligt för dig. Vidare är du lösningsorienterad och stimuleras av att bidra i det ständigt pågående förbättringsarbetet liksom av att utvecklas vidare i rollen. I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Hur gör jag nu?

I denna rekrytering samarbetar Aditro Logistics med Mpya Finance. Skicka in din ansökan så snart som möjligt då vi löpande kallar till intervjuer. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta Helene Werme på telefon 0708 97 11 57 alt helene.werme@mpya.se.

Aditro Logistics är en av de största oberoende logistikpartnerna i Norden och erbjuder ett brett serviceerbjudande inom lagerhantering, logistik, supply- chain management, transportupphandling, bemanning och konsultering. Aditro Logistics har ca 1000 medarbetare, omsätter över 1000 miljoner årligen och förfogar över 200,000 m2 lagerutrymme i de egna logistikcentren i Jönköping, Borås, Kopstad och Nykvarn. Sedan 2012 ägs Aditro Logistics av Valedo Partners och ledningen.

Aditro Logistics har genom många, långa och täta samarbeten med marknadsledande kunder specialkompetens inom flera segment. För fortsatt utveckling arbetar vi aktivt inom nätverk, samarbetar med forskning och branschorganisationer för att ytterligare stärka oss och våra kunder. Läs gärna mer på aditrologistics.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Mpya Finance AB
Hemsida https://mpyafinance.se
Sista ansökningsdag 11 okt (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Det krävs enastående människor för att erbjuda enastående tjänster inom ekonomi och finans. Vi på Mpya Finance älskar det vi gör och drivs av att leverera nytänkande, upptäcka möjligheter och se människan - det sista är en självklarhet och gör hela skillnaden!