Lönespecialist

Lönespecialist

Vi på AdeoCare brinner för vår uppgift och vi vill vara den mest glädjande hemtjänsten. För oss är det viktigt att varje medarbetare trivs med sina arbetsuppgifter och har möjlighet att utvecklas.

Vår verksamhet växer och nu söker vi en lönespecialist till vårt huvudkontor till centrala Stockholm.

Arbetsuppgifter

Som lönespecialist på AdeoCare kommer du få ett helhetsansvar för löneprocessen. Du får också möjligheten att vara med och påverka bolagets löneprocesser. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består bland annat av:
  • Insamling av löneunderlag från enheterna
  • Löneberedning
  • Utskick av lönebesked
  • Löneutbetalning
  • Utskick av bokföringsunderlag till ansvarig ekonom
  • Pensionsrapportering
  • Rapportering till myndigheter såsom Försäkringskassan, Kronofogden och Skatteverket
  • Anställningsavtal och annan HR administration
  • Superuser i löne-, HR- och schemasystem
I jobbet ingår även att hjälpa vår ekonom med diverse lönerelaterade uppgifter så som semesterskuldlistor, bokföringsunderlag samt olika specifikationer på löneart- eller kontonivå.

Vem är du?

Vi söker dig med utbildning inom området samt minst tre års erfarenhet av kvalificerat lönearbete. Du är van att jobba i större lönesystem. Vi använder Crona lön och kunskap inom det är meriterande. Som person är du noggrann och du gillar administrativt arbete samt jobba med systemrelaterade frågor. Du har god samarbetsförmåga och du trivs i en snabbrörlig miljö. Erfarenhet av äldreomsorgavtalet är meriterande men viktigare är att du har förmåga att tolka kollektivavtal.

Tjänsten är ny och den är på deltid 60-80 %. Anställningen inleds med sex månaders provanställning.

För mer information om tjänsten kan du kontakta HR chef Hanna Hietikko, 070 431 17 21.

Sista ansökningsdatum är den 10 december. Vi gör löpande urval så skicka gärna din ansökan så fort som möjligt.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss

AdeoCare är ett privatägt omsorgsföretag grundat 2011. Vi erbjuder hemtjänst, personlig assistans och boendestöd. Vår verksamhet är demensinriktad och vi verkar utifrån Silviasystrarnas palliativa vårdfilosofi. Vår verksamhetschef är en av de första diplomerade Silviasystrarna. I dag är vi närmare 300 medarbetare på Kungsholmen, Östermalm, Hässelby/Vällingby, Ekerö, Lidingö, i Norrköping och Sigtuna.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Deltid
Sista ansökningsdag 10 dec 2020 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

AdeoCare drivs av en gemensam vision - att kunna skänka dig och din familj en trygghet i ditt eget hem genom att kunna erbjuda en personcentrerad omvårdnad i världsklass! Att arbeta inom AdeoCare ger dig möjligheten att hjälpa dem som är i behov av omvårdad för en ökad livskvalitet.