kundtjänstmedarbetare till Turnpike Group!

kundtjänstmedarbetare till Turnpike Group!

Har du tidigare arbetat inom kundtjänst? Är du positiv och serviceminded som person? Då kan vi ha tjänsten för dig!

Turnpike Group är grundare av Fantom, ett specialdesignat och tekniktungt armband, ett så kallat fanband som ska göra det enklare för idrottsklubbar och artister att kommunicera med sina fans, samt fansen emellan. Företaget har precis signerat ett globalt avtal med Manchester City Fotball Club.Om tjänsten

Som kundtjänstmedarbetare hos Turnpike Group kommer du att arbeta självständigt med kundsupport. Du kommer att ingå i ett härligt team med högt i tak på totalt ca tio personer. Du kommer att ansvara för mailhantering från kunder.

I din roll som kundtjänstmedarbetare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
 • svara på inkommande mail från kunder
 • återbetalningar
 • hantera reklamationer
 • enklare administrativa uppgifter
Om dig
Vi söker dig som är social, öppen och serviceminded som person. Du ska vara självgående och ha erfarenhet från service sedan tidigare. Du är tillmötesgående och positiv och ser vad som behöver göras. Nästan all kommunikation sker på engelska, så detta är något som du måste behärska flytande i både tal och skrift.

Viktigt för tjänsten är:
 • datorvana
 • erfarenhet från kundstjänst
 • flytande engelska (krav)
 • erfarenhet av att ha jobbat i systemet zendesk är meriterande
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om Att arbeta som konsult på Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Tjänsten som kundtjänstmedarebtare är ett konsultuppdrag med start omgående. Uppdraget är på 3 månader. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
 • Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
 • Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
 • Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Emma Heed via 0736-847362

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Adecco, konsult, kundtjänstmedarbetare, Turnpike
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 11 okt (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.