Workshop Engineer - Consilium SAL Navigation

Workshop Engineer - Consilium SAL Navigation

Är du teknikintresserad och vill ha ett spännande och utvecklande jobb som Workshop engineer på ett innovativt bolag som tillhandahåller produkter och system inom den marina sektorn. Då har vi på Adecco uppdraget för dig!

Nu söker Adecco en teknikintresserad person till SAL Navigation som är ett bolag beläget i Västberga och som utvecklar och producerar produkter för fartyg inom den marina sektorn.
Du kommer att arbeta inom supply chain och arbeta med produktframställning.

Om tjänsten
Du kommer vara ansvarig för att producera / montera material efter behov och registrering i ERP systemet. Du kommer även få vara med och bygga om och anpassa system samt uppkoppling av system för tester.
I denna tjänst kommer du att tillhöra Operations teamet på 9 medarbetare, där ingår team ledaren, support och lagerpersonalen. Lagret är i samma våningsplan som kontoret och bolaget har ett team på 26 personer idag. Arbetstiderna är 8-17 och ditt arbetsverktyg kommer att vara affärssystemet VISMA.

Om dig
Vi söker dig som är teknisk kunnig, driven och social. En gymnasial utbildning är meriterande men inte ett måste. Det som är viktigt för denna tjänst är att kunna följa bygginstruktioner samt hantering av elektronisk utrustning, kommunikation mellan olika system och kopplingsscheman. Du talar och skriver engelska och svenska flytande. Vi ser även att du har datakunskaper och kan hantera Office-paketet.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om SAL Navigation AB
SAL Navigation AB har sitt huvudkontor i Västberga. Ett svenskt företag som utvecklar, tillverkar och marknadsför produkter och navigationssystem inom den marina branschen. System som bl.a. mäter fartygs hastighet samt system som hanterar all data på fartygen, i folkmun kallad "svarta lådan". Nästan 90 procent av försäljningen ligger utanför Sverige. På kontoret arbetar idag 26 personer och där man mestadels arbetar i öppet landskap.

Om anställningen
SAL Navigation har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco.
Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco.
SAL Navigation erbjuder dig:
  • Kollektivavtal
  • Friskvårdsbidrag
Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult:

Sheyda Ali via 076-941 27 17 eller mail Sheyda.Ali@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Materialhanterare, Workshop engineer, Lager, Teknik, Logistik, Västberga, VISMA, Consilium, SAL Navigation, Adecco
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 14 juni 2020 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.