Webbutvecklare sökes till Willis Towers Watson

Webbutvecklare sökes till Willis Towers Watson

Vill du vara en del av ett växande team för att arbeta med våra fantastiska kunder? Då är det här tjänsten för dig!

Om tjänsten

Inom vår IT-funktion hjälper vi våra kollegor att hitta den bästa lösningen för att stödja kunderna på bästa sätt. Vi söker nu efter dig som vill vara med att utveckla vårt IT-erbjudande till våra medarbetare och externa kunder för att kunna erbjuda de bästa lösningarna.

Vi söker nu en driven Webbutvecklare till Willis Towers Watson. Du kommer att arbeta i nära samarbete med dina kollegor i en miljö där stor vikt läggs vid sociala värden.

Vi planerar för större utvecklingsinsatser inom kundnära IT tjänster och du kommer vara en viktig del av detta. I detta arbete kommer du artt ha inflytande över hur lösningar utformas samtidigt som du tillsammans med affärsverksamheten hittar bra lösningar på behov och krav.

Du kommer att arbeta med fokus på att optimera, utveckla nya och befintliga lösningar som passar målgruppens behov. Arbetsklimatet är öppet och Willis Towers Watson befinner sig i en snabbt och föränderlig bransch, därmed är förändringar en del av verksamheten och något som du behöver uppskatta som medarbetare för att trivas här. Då du kommer att arbeta mot hela verksamheten kommer rollen erbjuda mycket variation och ett lärorikt arbete.Om du får anställning hos oss blir du en del av ett drivet och engagerat team. Du kommer att arbeta från kravställning till slutprodukt med fokus på användarens upplevelse, funktionalitet och konceptutveckling.

Om dig

Vi ser att du som söker har 2-5 års tidigare erfarenhet som Webbutvecklare. Tjänsten passar dig som har en IT-relaterad utbildning och som brinner för att programmera. Vi söker dig som har god kunskap i C# och .NET, samt HTML och CSS från tidigare arbeten. Har du även kunskap i sharepoint är det bra. Du har kunskaper kring hela utvecklingsprocessen från förstudie till utveckling, test och förvaltning.

Som person är du mycket engagerad i din egen utveckling, du söker självständigt ny information och lösningar på problem som du stöter på. Du är därtill mån om kvalitén på det arbete du presenterar och du trivs med att arbeta med mycket ansvar och stort inflytande i de projekt du involveras i. Dina personliga egenskaper väger tungt och vi söker någon som kan arbeta självständigt men inom ramen för befintliga rutiner och strukturer.

Du har ett stort tekniskt intresse, gillar att ställas inför nya utmaningar och fascineras över teknikens möjligheter. Slutligen är du snabblärd och har lätt för att sätta dig in i olika typer av tekniska projekt.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om Willis Towers Watson
Willis Towers Watson är en ledande global riskrådgivare och försäkringsförmedlare. Med rötter tillbaka till 1828 verkar Willis Towers Watson idag på samtliga kontinenter med mer än 40 000 anställda i 140 länder. Våra rådgivare är specialister inom operationella-, lednings-, och personrisker och har erfarenhet från alla branschsegment och verksamhetsområden - över hela världen.

I Sverige har vi varit verksamma sedan 1979 och är idag ca 180 medarbetare fördelade mellan våra kontor i Stockholm (HK), Göteborg, Malmö och Karlstad. Tillsammans med vårt systerföretag Max Matthiessen är Willis Towers Watson nordens största risk- och försäkringsrådgivare.

Om ansökan

Rekryteringsarbetet sker löpande och sista ansökningsdag är den 23e juni. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) och ett kapacitetstest (Matrigma) som skickas till din mail efter att rekryteringskonsulten har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

2. Ansvarig rekryteringskonsult går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.

3.Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryteringskonsult för en personlig intervju.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sabina Sjögren, sabina.sjogren@adecco.se, 08-587 512 77.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Webb utvecklare, IT, Stockholm
Mer info
Kontaktperson Sabina Sjögren
Telefon 08-587 512 77
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, UX & Webbdesign
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 23 juni (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.