Truckförare till kund i söderort

Truckförare till kund i söderort

Om tjänsten
Ditt uppdrag som truckförare kommer innebära lastning och lossning av trailers. Det kommer vara fysiskt krävande då det är hantering av tunga gods. I arbetet förekommer även administration av tulldokument. Arbetet är på heltid, måndag-fredag, till att börja med endast eftermiddagar mellan ca kl. 12.00 -22.00. Andra skift kan förekomma.

I din roll som truckförare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Truckkörning
  • Lastning och lossning
  • Administration
  • Andra vanligt förekommande arbetsuppgifter som lagerarbetare
Om dig
Vi ser det som ett krav att du har erfarenhet från terminalarbete sedan tidigare, specifikt lastning och lossning av trailers och är van vid fysiskt krävande arbete. Ett krav är att man ska ha truckkort A+B.

Vidare ser vi att du är en lagspelare som har lätt för att samarbeta med andra. Du är noggrann, strukturerad och har en hög känsla för service. Du har ett trevligt bemötande och snabbt kan sätta dig in i nya arbetsmoment.

Viktigt för tjänsten är:
  • Truckkort A+B (krav)
  • Erfarenhet av terminalarbete
  • Goda kunskaper i administrativt arbete
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Marléne Nordsten via 073 684 77 82.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Truckförare, terminalarbete, lager, Adecco
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 11 juni 2020 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.