Truckförare till kund i Spånga!

Truckförare till kund i Spånga!

Har du truckkort A+ B och erfarenhet av att ha kört skjutstativ och motviktstruck sedan tidigare? Gillar du att arbeta i ett högt tempo och har tidigare erfarenhet av läkemedel- eller livsmedelsindustri? Då kan tjänsten som truckförare vara något för dig!

Om tjänsten
Som truckförare kommer din huvuskakliga arbetsuppgift vara att köra truck och då främst skjutstativ men även motviktstruck. Du kommer att vara med i hela flödet, från mottag av varor till lastning samt följa upp lagersaldon och viss inventering. Tjänsten är med start omgående tom v 42. Till början dagtidskift 06.15-14.33 och from v 33-42 nattskift 22.15-06.33 .

I din roll som truckförare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Truckkörning
  • Lastning och lossning
  • Följa upp lagersaldon samt viss inventering
Om dig

Vi söker dig som är självgående och ansvarstagande som person. Du bör även vara mycket kavlitetsmedveten då vår kund arbetar med livsmedel och därav mycket viktigt att förstå vikten av hur råvarorna och färdigvaror hanteras. Du är stresstålig och trivs i en roll med många bollar i luften. Har du även kunskaper i systemet SAP är detta en fördel. Vidare ser vi att du är flexibel och samarbetsvillig.

Viktigt för tjänsten är:
  • Datavana, gärna i systemet SAP
  • TruckkortA+B (krav)
  • Erfarenhet av att köra skjutstativ
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Att arbeta som konsult på Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Tjänsten som truckförare är ett konsultuppdrag med start omgående till och med vecka 42. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.

Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Jelena Dogas 073 684 72 92

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Truckförare, livsmedel, truckkort, Spånga, Adecco.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 13 juli (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.