Training Manager till Huawei!

Training Manager till Huawei!

Är du redo för nästa utmaning? Har du erfarenhet av att ha arbetat inom Telecom? Är du en säljorienterad person som har förmågan att engagera och utveckla kollegor? Se hit, vi på Adecco har nu uppdraget för dig!

Om tjänsten
I rollen som Training Specialist hos Huawei kommer du att arbeta i en dynamisk miljö tillsammans med retail specilist teamet. Du kommer att vägleda och coacha samarbetspartners tillsammans med övriga i teamet. Ditt huvudfokus kommer att ansvara för för utbildning samt material och hur du kan utveckla processen.

Huawei är i sin expansiva fas och för dem är det viktigt att alltid ligga i framkant. Du kommer att ha en viktig roll som Training Specialist där du ansvarar för utbildningen för Retail Specialist teamet. Som person är du driven och engagerad och har en förmåga att inspirera människor att göra sitt bästa. Du ansvarar för att utbildningen och utbildningsmaterial hela tiden utvecklas och förbättras. Du ska vara nyfiken och en vilja att lära dig om produkterna samt vad som händer inom Telecom branschen. Resor inom Sverige kommer bli aktuellt men du kommer att vara stationerad i Stockholm.

I din roll som Training Specialist kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • ansvara för utbildning samt utbildningsmaterial
  • utforma utbildningen utifrån varje leverantör
  • analys av utbildning och dess resultat
  • cocha och utbilda Retail Specialist teamet
  • utveckla processerna i utbildningen
Om dig
Vi söker dig som har kandidatexamen inom kommunkation, telecom/IT alternativt administration, elteknik eller datavetenskap eller motsvarande. Du ska ha erfarenhet av att ha arbetat inom Telecom branschen i minst 1-2 år. Som person är du driven och har en vilja att utvecklas och lära dig nytt. Vi ser gärna att du har arbetat i en liknande roll sedan innan där du har erfarenhet av att utbilda och coacha medarbetare. För tjänsten krävs även goda kunskaper i Office paketet. Som person är du ansvarsfull och förmåga att inspirera.

Viktigt för tjänsten är:
  • flytande i engelska och svenska i både tal och skrift
  • b körkort
  • minst 1-2 erfarenhet inom Telecom branschen
  • kandidatexamen inom kommunikation/ Telecom alternativt elteknik eller administration eller motsvarande.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Att arbeta som konsult på Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Tjänsten som Retail Specialist är ett konsultuppdrag med start omgående. Till att börja med är uppdraget på 6 månader. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.

Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Emma Heed via 0736-847362

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Adecco, konsult, Training Specialist, uthyrning, säljare, Huawei
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Administration, Marknadsföring, PR & Kommunikation
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd, Trainee
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 23 nov (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.