Teknisk Säljare

Teknisk Säljare

Vi expanderar och söker nu en

Teknisk Säljare

Vi erbjuder

En spännande och utvecklande tjänst i ett företag som representerar skräddarsydda premiumprodukter till bla bygg, industri och teknikbranschen. Du kommer att ha en central och viktig roll där du blir en ambassadör för hela företaget. PÅ Vattenskärning AB är ett välmående företag med lång historik, som jobbar innovativt med att utveckla våra erbjudanden till marknaden.

Om tjänsten

Som Teknisk Säljare kommer du att bearbeta och utveckla redan befintliga goda affärsrelationer samt även se till nya potentiella affärsrelationer. Du kommer att jobba mycket i projektform och då bearbeta föreskrivande led såsom arkitekter. Vi arbetar mycket med så kallad legotillverkning samt att vi agerar både som total och underleverantörer där du kommer att ha många olika kontaktytor. Du har ett nära samarbete och tar hjälp av både våra Cad programmerare och projektledare, allt för att du ska lyckas i din roll.

Din profil

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper där vi önskar en utåtriktad och positiv person med ett starkt eget driv samt har viljan och intresset av att utvecklas och lyckas.
  • Du har både förståelse och ett stort tekniskt intresse med tidigare erfarenhet som säljare gärna från bygg/teknik eller industribranschen.
  • Du har erfarenhet från att läsa ritningar i både 3D och 2D
  • Som person är du både social, nyfiken, orädd och prestigelös.
  • Du har ett stort affärsfokus och viljan att hitta lösningar och resultat.
  • Du visar engagemang och har en naturlig förmåga att skapa och bygga goda och långsiktiga relationer med både våra kunder och medarbetare.
  • Du har körkort
Kontaktuppgifter

I denna rekrytering samarbetar vi med Adecco.
Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult:
Anette Bergman, anette.bergman@adecco.se, eller mobil 0702-969691

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Sista ansökningsdag 10 sept 2022 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PÅ Vattenskärning är ett familjeägt industriföretag som startades 1989, då med verksamhet inom plåt- och metallbearbetning. Tio år senare lades vattenskärning till, en specialgren inom skärning. Metoden kombinerar hög precision med hög känslighet, för att uppnå högsta kvalitet i bearbetningen av såväl sköra som hårda material. Vi har sedan länge nära samarbeten med alla typer av verkstäder för att kunna erbjuda kompletta lösningar i en skalbar verksamhet. Legotillverkning av kvalitetsdetaljer är en självklar del av våra löpande leveranser. Den starkast växande delen av vår verksamhet är beställningar av komplexa leveranser till industrin, där vi ansvarar för hela produktionen från idé till färdig produkt.
Vi sitter i nybyggda lokaler i Vallentuna och är idag tolv anställda. För att möta både den höga efterfrågan och säkra den planerade expansionen förstärks nu laget dessutom med ytterligare en produktionsledare samt en teknisk säljare.

Sökord: Teknisk säljare, Account Manager, Projektsäljare, Area Sales Manager, Key account Manager