Technical Content Producer till Glesys!

Technical Content Producer till Glesys!

Nu har du möjligheten att anta en ny utmaning i ett spännande uppdrag hos Glesys. Tjänsten som Technical Content Producer är en ny kreativ roll där du får arbeta med morgondagens teknik och vara med och påverka!


Om tjänsten

Glesys är ett modernt och expansivt bolag som är specialister inom IT-infrastruktur, konnektivitet och hosting. Du kommer in i ett viktigt och spännande skede där du får vara med och bygga upp vårt varumärke och positionering på den nordiska marknaden! Som Technical Content Producer kommer du bidra med att skapa förståelse för våra tjänster genom innehåll, kommunikation och storytelling kring branschen vi verkar i, vårt varumärke samt kring våra tjänster och produkter. Du kommer tillhöra marknadsteamet och arbeta aktivt tillsammans med den tekniska avdelningen samt med externa samarbetspartners/kunder. Du arbetar kreativt, analytiskt och datadrivet - för att skapa intresseväckande innehåll ("top-of-funnel") i samtliga kanaler.

Dina arbetsuppgifter innebär bland annat att:
  • Utveckla innehåll för hemsidor, blogg, kunskapsdatabas, nyhetsbrev och community.
  • Skapa white papers, kundcase och presentationer tillsammans med marknadsteamet.
  • Att med hjälp av copy, grafik, foto och video producera engagerande innehåll som stärker vårt marknadsarbete.
  • Se till att vi upprätthåller kvalitet i kampanjer och innehåll.
I rollen kan du antingen utgå från Falkenberg (HQ), Stockholm eller Malmö. Det finns även möjlighet att arbeta på distans och att du vid ett par tillfällen i månaden befinner dig på ett av GleSYS kontor. Arbetstiderna är kontorstider med möjlighet till flex.

Om dig
Vi tror att din bakgrund är inom teknik och att du letar efter en roll där du får använda dina tekniska kunskaper tillsammans med din pedagogiska förmåga. För att trivas i rollen krävs ett stort intresse för teknik och användarvänlighet, förståelse för molntjänster samt en förmåga att förtydliga och förenkla komplex information. Vår målgrupp är teknisk (utvecklare, IT-administratörer osv), så tidigare erfarenhet av att producera tilltalande tekniskt innehåll gör att du snabbt kommer in i rollen. Du kan kommunicera på svenska och engelska obehindrat i såväl tal som skrift. Erfarenhet av Linux samt förståelse för B2B-marknadsföring och SEO-drivet innehåll är meriterande.

För att lyckas och trivas i rollen ser vi att du är en socialt kompetent, kommunikativ och kreativ person som trivs med att driva din egen vardag. Du har talang för det skrivna ordet och kan skapa engagerande copy. Du tar med enkelhet en idé till avslut och trivs med att driva projekt på olika nivåer, både i samarbete med andra och genom självständigt arbete. Du har ett öga för detaljer, är nyfiken och håller dig uppdaterad inom relevanta trender.


Om Glesys

Glesys erbjuder IT-infrastruktur som tjänst (IaaS) inom branscher med höga krav på tillgänglighet och upptid, som e-handel och cybersäkerhet. Bolaget grundades i Falkenberg 1999, idag äger och driftar vi tre datacenter. Glesys agerar även internetleverantör genom ett omfattande europeiskt fibernät. Med kontor i Falkenberg, Malmö, Stockholm och Uleåborg i Finland är vi i dagsläget 60 anställda. Miljö och hållbarhet genomsyrar allt Glesys gör och är idag marknadsledande på klimatsmart hosting. Vi erbjuder bland annat stora möjligheter att påverka ditt eget arbete och vidareutveckling, flexibla arbetstider, friskvårdsbidrag och sjukvårdsförsäkring.

Om anställning och ansökan
Tjänsten är en tillsvidareanställning med start omgående eller enligt överenskommelse. Glesys har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco. Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Sigrid Håkansson via sigrid.hakansson@adecco.se / 0736 84 73 08. Rekryteringsarbetet påbörjas vecka 33. Vänligen bifoga CV och personligt brev.


Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, UX & Webbdesign
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Sista ansökningsdag 21 aug 2022 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Adecco Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.