Swedavia söker entrévärdar fram till slutet på september!

Swedavia söker entrévärdar fram till slutet på september!

Om uppdraget

Adeccos kund Swedavia söker fyra entrévärdar som kan starta omgående och arbeta fram till slutet på september. Arbetstiderna som entrévärd är 18:00 - 04:00 på heltid. Som entrévärd så kommer du att ansvara för att informera resenärerna gällande deras resa, hantering av bagage vid specialbagagebandet samt ha koll på flödeskontrollen.

Detta är ett konsultuppdrag via oss på Adecco, vilket innebär att du får en anställning via oss som kommer att sträcka sig till slutet på september. Krav för att vara aktuell för det här uppdraget är att du ska b-körkort för att kunna ta dig till och från arbetet, du ska kunna starta omgående då behovet är akut samt kunna arbeta nätter på heltid.

Om dig

Vi söker dig som är självgående, som har en god fysik då arbetet kommer innebära tunga lyft. Du ska ha en god kommunikationsförmåga och ha erfarenhet från kundservice, det är viktigt att du kan hantera stressade situationer och har en god förmåga att behålla lugnet. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av kundservice. Du ska kunna uttrycka dig på både svenska och engelska i tal och skrift.

Rekryteringsarbetet sker löpande så vänta inte med din ansökan! Vi kommer lägga stor vikt på personlig lämplighet!

Vill du veta mer gällande uppdraget, så kan du kontakta ansvarig rekryterare på Adecco: Amila Dresevic på nummer 073 684 78 61

Sökord

Entrévärd, kundservice, bagage, information, arlanda, sigtuna, stockholm, uppsala, adecco
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 12 aug 2022 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.