Swedavia söker administrativ utredare inom skadereglering!

Swedavia söker administrativ utredare inom skadereglering!

Om företaget
Vi är alltid vakna, dygnet runt årets alla dagar. Det är här resan börjar. Swedavia vill göra mötet mellan människor enkelt och vi vill göra stora avstånd små. Vi bidrar till den tillgänglighet som Sverige behöver för att underlätta resande, affärer och möten. Via våra flygplatser kommer Sverige ut i världen och världen till Sverige. Vi vill att människor ska flyga med gott samvete och därför tar vi sikte på att vara världsledande i hållbarhet och på att driva klimatsmarta flygplatsen.

Om uppdraget

Swedavia Claims hanterar ersättningsanspråk som riktas till någon av Swedavias 10 flygplatser med anledning av en inträffad skada inom bolagets verksamhet.Typen av skador varierar och kan innefatta person-, ansvars-, fordons- eller egendomsskada.

Som skadereglerare inom Claims jobbar du nära verksamheten och ingår i enheten Governance & Compliance som, utöver Claims, inkluderar bolagets legala enhet samt internrevision.I rollen ingår att utreda skador, förhandla och fastställa ersättning inom givna mandat. Personen ifråga ska självständigt hantera och driva skadefrågor där Swedavias ansvar utreds samt reglera fastställda skadeanspråk.

Anställningen är ett konsultuppdrag via oss på Adecco med start omgående, som kommer sträcka sig fram till slutet på december.

Om dig

Personen ifråga ska ha erfarenhet inom utredning och skadereglering från exempelvis försäkringsbolag. Personen ska ha mycket god administrativ och kommunikativ förmåga samt hög förmåga att komma till avslut.God svenska och engelska i tal och skrift. Ha lätt att lära, personen måste efter introduktion snabbt kunna arbeta självständigt med de ärenden som kommer in.

Om ansökan
Rekryteringsarbetet till tjänsterna sker löpande. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: aziza.mehho@adecco.se via Adecco 020-12 53 88.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se
OBS! Vi tar inte emot ansökningar via mail!

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Skadereglerare, Utredare, Utredning, Swedavia, Arlanda, Sigtuna, Märsta, Uppsala, Adecco
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Media, Kultur & Design, Journalistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 27 juni 2022 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.