Supply Chain Coordinator till Scania

Supply Chain Coordinator till Scania

Är du en initiativtagande materialplanerare/controller med stort kundfokus och med erfarenhet och intresse för logistik och effektiva flöden?
Då har vi uppdraget för dig!

Om tjänsten
Som Supply Chain Coordinator kommer du att ingå i ett härligt team som präglas av omtänksamhet, hjälpsamhet och högt i tak. Du kommer arbeta på en globalnivå så det är av stor vikt att du är kommunikativ och gillar att vara spindeln i nätet. Som Supply Chain Cooridnator tar du hem leveranser från kunder och våra egna fabriker och ser till så att logistikflödet är intakt. Vi arbetar 50% på distans med kontor i Södertälje syd.

Vem är du?
Vi söker dig som inte tvekar att anta utmaningar, den analytiska problemlösaren som brinner för samarbete. Du bör ha en gedigen yrkesgrund att stå på för att på bästa sätt leverera ställda önskemål samt god förmåga att kommunicera internt och externt, eftersom mycket kundkontakter är internationella även på engelska. Du är ansvarstagande och kommunikativ, då du ansvarar för dina egna leveranser.

Vidare är det viktigt att du:
  • Har en högskoleutbildning med inriktning mot logistik eller motsvarande akademisk examen eller annan motsvarande erfarenhet.
  • Är flytande inom svenska och engelska
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om anställningen
Tjänsten är ett konsultuppdrag med start så snart som möjligt. För rätt person så finns möjlighet till en permanent position hos Scania.

Självklart har vi kollektivavtal och olika förmåner så som friskvårdsbidrag och kompetensutveckling.
Vi tillsätter löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Vilka är vi på Adecco?
Det råder inga tvivel om varför väckarklockan ringer på morgonen. Varje dag kliver vi upp, sträcker på oss och tar sikte på att flytta gränser och utmana normer för att skapa en framtid där alla får plats.
Vi tror att passion och relation tillsammans kan göra det oväntade på arbetsplatser och flytta förväntningar framåt. Som ett av världens största rekryterings- och bemanningsföretag kommer vi med nya perspektiv och processer som utvecklar företaget i takt med lönsamheten.
Vi vänder på stenar, rotar i gömmor och tänker nytt för att vi tror att den bästa matchningen inte behöver betyda det förväntade. För dig som letar jobb betyder det att vi inte nöjer oss med att du blir anställd, vi vill se till så att du får rätt förutsättningar för att göra ditt bästa jobb i karriären.
Då gör vi skillnad på riktigt. För samhället, för företaget, för arbetstagaren. Och då skapar vi framtidens jobb. För alla. Idag.

Kontaktuppgifter:
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Jesper.jenejfard@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 30 juni 2022 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.