Studenter till Aspias Affärssystemsupport

Studenter till Aspias Affärssystemsupport

Adecco söker nu för Aspias räkning Affärssystemsupport. Är du ute efter extrajobb? Du som är ekonomistuderastudierande har nu en fantastisk möjlighet! Värderar du teamwork och har ett intresse för IT och ekonomisystem? Vill du jobba extra med affärssystemsupport under dina studier och söker en chans att kickstarta din karriär? Detta arbete är perfekt för dig som vill ha ett flexibelt arbete som lätt går att kombinera med studier.

Om tjänsten
I rollen kommer du arbeta med hantering av inkommande förfrågningar från Aspias olika kanaler och eskalering av dessa vidare inom verksamheten. Alla ärenden dokumenteras och följs upp i ett ärendehanteringssystem och du kommer ha en delaktighet i vidareutvecklingen av supportfunktionen. I tjänsten kommer du att hantera inkommande ärenden via telefon och mail. Du ingår i ett team om 10 personer som sitter på Aspias fina kontor i centrala Stockholm.

Detta är ett extrajobb för dig som är studerande, du ska vara tillgänglig för arbete två dagar per vecka.

I din roll kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Hantering av inkommande förfrågningar
  • Dokumentation och uppföljning i ärendehanteringssystem
  • Hantera interna och externa kontakter
Om dig
Vi söker dig som är ekonomistuderande på universitet eller högskola. Du har goda datorkunskaper, ett brinnande intresse för IT och ekonomi och du uttrycker dig väl i tal och skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet av Fortnox eller liknande affärssystem.

Vidare ser vi att du är en person som gillar att hålla många bollar i luften, du är flexibel, ansvarstagande, besitter hög social kompetens och har en känsla för service. Vår kultur är prestigelös och vi värderar samarbetsförmåga och att ha roligt på jobbet.

Viktigt för tjänsten är:
  • God IT kunskap
  • God kommunikationsförmåga
  • Flexibel och ansvarstagande
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Tjänsten som Affärssystemsupport är ett konsultuppdrag med start omgående.

Som konsult får du en anställning i Adecco Student AB. Vi erbjuder extrajobb för dig som är studerande, pensionär eller av någon annan anledning vill arbeta extra.
Du får ett ramavtal i Adecco Student AB.

Timlönen är alltid minst enligt de avtal som gäller på arbetsmarknaden. Semesterersättning tillkommer och betalas ut i samband med lönen. Vid arbete under kvällar, helger och nätter tillkommer OB-tillägg enligt rådande kollektivavtal.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan

Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
  • Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
  • Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
  • Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Randa Melko via 08 - 100 500.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!


Sökord
Affärssystemsupport, Aspia, Fortnox, Stockholm, Adecco
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 6 okt (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.