Student som vill arbeta extra inom lager & industri

Student som vill arbeta extra inom lager & industri

Studerar eller arbetar du på minst 50%? Är du initiativtagande och flexibel och vill dryga ut studiekassan? Då kan vi på Adecco erbjuda dig ett spännande extrajobb inom lager och produktion!

Om tjänsten
Som student hos oss på Adecco kommer du få möjlighet att arbeta hos flera kunder där du har chansen att utvecklas och få prova på flertalet arbetsuppgifter. Du kommer att ingå i vår studentpool hos våra kunder inom lager och produktion i Stockholm. Du kommer att vara schemalagd efter din tillgänglighet och studiesituation men du måste vara beredd på att hoppa in med kort varsel då kundernas behov kan uppstå omgående. Arbetspassen kommer att vara förlagda främst måndag till fredag, helgjobb kan förekomma.

Orderplock och packning kommer att bli en del av dina huvudsakliga arbetsuppgifter. För dig som är nyfiken finns det stora möjligheter att testa nya arbetsuppgifter och arbetsplatser.


Då detta inte är en heltidstjänst utan ett extraarbete vid behov krävs det att du har en annan huvudsaklig sysselsättning så som studier, annat arbete eller idrottskontrakt. Därför ser vi gärna att du specificerar i din ansökan att du har annan huvudsaklig sysselsättning.

I din roll som lagermedarbetare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Varuhantering, vilket innefattar exempelvis in/ut leveranser
  • Plock, sortering samt packning
Om dig
Är du ansvarstagande och noggrann kommer du snabbt att komma in i rollen som lagermedarbetare. Du som dessutom är nyfiken och driven kommer att nå framgång i din tjänst. För att trivas i din roll som lagermedarbetare bör du vara flexibel samt ha en förmåga att samarbeta väl med kollegor. Att komma i tid och vara aktiv på arbetet är en självklarhet för dig.

Krav för tjänsten är att du förstår och kan göra dig förstådd på svenska, i såväl tal som skrift. Detta med anledning av att instruktioner, arbetsledning och övrig information ges på svenska.

Meriterande om du har truckkort och erfarenhet av lagerarbete sedan innan.

Viktigt för tjänsten är:
  • Flytande svenska i tal och skrift
  • Kunna arbeta måndag till fredag, helgjobb kan förekomma.
  • Hög ansvarskänsla
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.Om Adecco

Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Tjänsten som lagermedarbetare är ett konsultuppdrag med start omgående.

Som konsult får du en anställning i Adecco Student AB. Vi erbjuder extrajobb för dig som är studerande, pensionär eller av någon annan anledning vill arbeta extra. Du får ett ramavtal i Adecco Student AB.

Timlönen är alltid minst enligt de avtal som gäller på arbetsmarknaden. Semesterersättning tillkommer och betalas ut i samband med lönen. Vid arbete under kvällar, helger och nätter tillkommer OB-tillägg enligt rådande kollektivavtal.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Moa Lardner, Moa.lardner@adecco.se

Erika Aldentorp, Erika.aldentorp@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Student, lager, lagermedarbetare, truck, truckkort, extrajobb, studentjobb
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 24 nov (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.