Strukturerade löneadministratörer till nya spännande uppdrag!

Om jobbet

Ett nytt steg i arbetslivet för dig som söker kombinationen av att administrera löner, möta nya människor och utvecklas genom möjligheten till nya spännande uppdrag! Vi på Adecco Finance & Legal har uppdragen för dig, med chans till tillsvidareanställning!

Hur ser din arbetsdag ut?
Uppdragen vi erbjuder är varierande, på såväl små löneavdelningar där du får arbeta med hela löneflödet, till stora företag där du blir en viktig del i arbetet tillsammans med flera kollegor. Våra kunder finns i de flesta branscher och möjligheten ökar att få arbeta på intressanta och populära företag där det annars är svårt att komma in. Som löneadministratör har du många administrativa uppgifter samtidigt som du gärna svarar på medarbetarnas frågor kring lön och utbetalning. Du får här chansen till en utvecklande arbetsroll och möjligheter till jobb som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden!

Vem trivs här?
Är service viktigt för dig samtidigt som du trivs med att hjälpa och lyfta andra kommer du att ha kul i din arbetsvardag. För dig som har relevant utbildning samt minst två års erfarenhet av självständigt arbete med hela löneflödet, finns möjligheten till många olika uppdrag där du kommer att trivas. Har du erfarenhet av ansvar för egna lönekonton kommer det att hjälpa dig, likväl om du har arbetat i ett eller flera av de stora lönesystemen, exempelvis SAP, Agda eller Agresso kommer du snabbt att sätta dig in i arbetet. Din flytande svenska och dina goda kunskaper i engelska kommer att komma väl till pass.
Du som har lätt för att lära känna såväl nya människor som rutiner och system kommer att få en vardag som utvecklar och stimulerar dig!

Vad erbjuder vi?
Tjänsterna är konsultuppdrag och tillsätts löpande. Som konsult är du anställd i Adecco Sweden.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.

Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.

Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag som höjs successivt med anställningstiden och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco Finance & Legal förmedlar tjänster hos kunder inom bank- och försäkringsbranschen, hos finansbolag, advokat- och juristbyråer samt på olika ekonomiavdelningar, finansavdelningar och juristavdelningar. Allt från ekonomiassistenter till ekonomichefer, verksamhetscontrollers m.fl.

Adecco har lång erfarenhet av branschen och har i många år hjälpt både små och stora företag med lyckade rekryteringar. Bland våra uppdragsgivare återfinns flera av de stora multinationella koncernerna, men också många av de innovativa mindre företagen. Mer information om Adecco finns på www.adecco.se

Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Annonsen är publicerad i proaktivt syfte och kandidater kommer att kontaktas löpande. Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta vår Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.

Välkommen att söka!
Jobbfakta
Publicerad

20 dagar sedan

Sista ansökningsdag

29 nov

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.