Stockholm Vatten och Avfall söker teamledare till Ledningsnät

Stockholm Vatten och Avfall söker teamledare till Ledningsnät

Vill du arbeta med något meningsfullt? Vill du vara med och utveckla morgondagens hållbara Stockholm? Enheten Ledningsnät Utredning och Utveckling söker nu tre nya teamledare som vill vara med och leda våra nybildade team och gemensamt utveckla enheten i ett starkt expansivt skede.

Enheten ansvarar för systemöverblicken i ledningsnätet och driver utredningar för att finna lösningar på dagens och morgondagens utmaningar. Vi prioriterar och planerar för investeringar på ledningsnätet, bedriver recipientövervakning och ansvarar för bolagets skadereglering.

I syfte att kunna växa delades enheten nyligen upp i tre team:
 • Team Dricksvatten, som ansvarar för utredningar på dricksvattennätet (4 medarbetare).
 • Team Spillvatten, som ansvarar för utredningar på det spillvattenförande nätet samt för bolagets skadereglering (8 medarbetare).
 • Team Dagvatten och recipient, som ansvarar för utredningar på dagvattennätet, bolagets recipientövervakning samt vattenvårdssamverkan (10 medarbetare).
Vår utmaning består i att utveckla och förnya ett ledningsnät som byggts ut succesivt under ett drygt sekel i takt med att staden har vuxit och miljökraven ökat. Vårt mål är ett väl fungerande ledningsnät och välmående sjöar.

Dina arbetsuppgifter
Som teamledare kommer du tillsammans med dina teammedlemmar ansvara för att teamet som helhet håller sig ajour med utrednings- och utvecklingsbehoven inom teamets ansvarsområde samt att teamet prioriterar mellan behoven, planerar sitt arbete och levererar resultat.
Som teamledare kommer du även att ha en viktig roll i enhetens ledningsgrupp där du tillsammans med enhetschefen och övriga teamledare driver den gemensamma verksamhetsutvecklingen.

Du kommer att ha personalansvar för ditt team och i dina arbetsuppgifter ingår:
 • Att planera, leda, utveckla och följa upp teamets arbete.
 • Att operativt säkerställa att teamets uppdrag fullgörs på bästa möjliga sätt.
 • Att i samverkan utveckla teamets arbetssätt och hitta synergier mellan det egna teamet och övrig organisation.
 • Att säkerställa kompetens- och resursförsörjningen inom teamet.
 • Att ansvara för en god fysisk och psykosocial arbetsmiljö inom teamet.
Om dig
 • Vi söker dig som har ett genuint intresse för vatten- och miljöfrågor.
 • Utrednings- eller projekteringserfarenhet från va-branschen är starkt meriterande.
 • Du har ett starkt intresse för ledarskap och har erfarenhet av att ha drivit utvecklings- och förbättringsarbete med goda resultat.
 • Som grund har du sannolikt en teknisk/naturvetenskaplig högskoleutbildning eller motsvarande.
Som person är du:
 • Resultatinriktad och strukturerad med förmåga att tänka strategiskt samtidigt som du på ett konkret sätt kan hantera tekniska frågor och stötta ditt team operativt.
 • För att du ska lyckas i din roll som teamledare ser vi att du har coachande egenskaper och att du med förtroende kan leda ditt team.
 • Du har en stor tillit till dina medarbetare och deras kompetens, därav ger du dem också frihet under ansvar.
 • Du har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer både internt och externt.
 • Du har en god kommunikationsförmåga och kan uttrycka dig väl i både tal och skrift.
Om Stockholm Vatten och Avfall
Stockholm Vatten och Avfall är en samhällsbyggare i framkant som driver och utvecklar vatten- och avfallstjänster med miljöfokus. Varje dag, året runt förser vi 1,4 miljoner stockholmare med rent och gott kranvatten, renar avloppsvatten och ser till att avfallet tas om hand. Tillsammans med invånare, företag och andra intressenter arbetar vi för att Stockholm ska bli världens mest hållbara stad.

Om Anställningen
Vi erbjuder dig goda anställningsvillkor, flexibel arbetsplats, kontinuerlig kompetensutveckling samt en rad hälsofrämjande förmåner. I din tjänst kommer du att arbeta med säkerhetsklassad information. Säkerhetsprövning och registerkontroll kommer därför att genomföras i samband med anställning.

Om Ansökan
Du ansöker med ditt CV samt ett personligt brev på svenska senast den 22 april. Ange i din ansökan vilken eller vilka av teamledartjänsterna som intresserar dig. Urvalsarbetet sker löpande. I denna rekrytering samarbetar vi med Adecco Rekrytering och rekryteringskonsult Sabina Sjögren sabina.sjogren@adecco.se alt. 08- 587 512 77.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Sabina Sjögren
Telefon 08-587 512 77
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.