Sommarjobb, Finsktalande Servicesamordnare till Scania

Sommarjobb, Finsktalande Servicesamordnare till Scania

Om tjänsten
I rollen som Servicesamordnare tar du emot samtal från kunder som ringer in när något oförutsett har inträffat kring deras fordon som kräver en snabb insats av någon av kundens verkstäder runt om i Europa och Norden. Din uppgift kommer vara att via telefon och mail koordinera kunderna så att de på snabbast möjliga sätt kan få sitt fordon åter i trafik. Då denna funktion har öppet dygnet runt kommer du att arbeta i 5-skift.

I din roll som Servicesamordnare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Kundsupport
  • Administration
  • Ärendehantering
Om dig
Du som har en avslutad gymnasieutbildning, gärna med teknisk inriktning, kommer snabbt att komma in i dina uppgifter. Dina goda kunskaper i svenska, finska och engelska kommer att komma väl till pass och är ett krav för denna tjänst. Du kommer att arbeta i ett ärendehanteringssystem och i Office, varför du behöver ha god PC-vana.
Vi tror att du är utåtriktad, serviceorienterad och kvalitetsmedveten. Då jobbet innebär mycket kundkontakt ser vi gärna att du har erfarenhet av kundservice. Din goda samarbetsförmåga och stresstålighet kommer snabbt att få dig att bli en i gänget!

Viktigt för tjänsten är:
  • Obehindrat kunna kommunicera på finska, svenska och engelska
  • Arbetslivserfarenhet inom servicerelaterade yrken
  • God datavana
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Scania
Scania AB är en svensk lastbils- och busstillverkare som sedan maj 2014 i stort sett helt ägs av tyska Volkswagen AG. Verksamheten är i huvudsak förlagd till Södertälje, Stockholms län, där även Scaniagruppens huvudkontor finns.

Om anställningen
Tjänsten är ett konsultuppdrag som löper över sommaren och kommer att starta med en utbildning under 2-3 veckor. Kunden önskar att utbildningen sker i maj för att sedan börja tjänsten i juni. Tjänsten är på heltid och förväntas pågå till och med augusti med möjlighet till extrapass under hösten, vintern och våren. Placering är på Scania i Södertälje.
Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Peder Andersson via peder.andersson@adecco.se.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 100 500

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Finska, Servicesamordnare, Support, Kundtjänst
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 7 apr (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.