Sommar jobb för C-chaufförer och B-chaufförer

Sommar jobb för C-chaufförer och B-chaufförer

Vi söker dig som vill sommarjobba som C-chaufför eller B-chaufför för vår kund Ragn-sells

Om tjänsten
Som c-chaufför hos Ragn-Sells så kommer du att köra sopbil i Stockholms kommun. Detta är ett sommarjobb och vi ser därför att du kan jobba hela eller delar av sommaren. Du kommer ensam eller i sällskap av en till att köra en högerstyrd sidlastare och främst sköta sophämtningen genom att styra med joystick. Du tömmer ca.150-200 st. ställen/dag. Arbetstiderna är förlagda dagtid .

Tjänsten är ett konsultuppdrag med start v23 tom v34.

Om dig
Vi söker dig som har C-kort och det är meriterande om du även har YKB. Vi söker även flera B-chaufförer för samma uppdrag.

Man behöver ha god fysik då man även ibland ska i och ur bilen och tömma på olika ställen. En stor fördel är om du har kört högerstyrd lastbil sedan tidigare eftersom upplärningen blir kortare men det är inget krav. Vidare ser vi att du är social och lösningsorienterad samt lättlärd. Du kan läsa en karta och har dataförståelse. Det är viktigt att du har möjlighet att arbeta under hela eller delar av sommarperioden.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Ansökan
Tjänsten ska tillsättas i maj och rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.
Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju/personlig intervju online.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Reem Amad via Adecco Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Extrajobb, Säsongsjobb, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 1 juni 2022 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.