Sjuksköterska för uppdrag i Stockholms Läns Landsting

Sjuksköterska för uppdrag i Stockholms Läns Landsting

Är du sjuksköterska och vill ha möjligheten till varierande uppdrag samt ha möjligheten att själv styra din arbetstid?

Adecco erbjuder en stor variation av konsultuppdrag inom Stockholm Läns Landsting. Hos oss får du vara med och påverka både dina uppdrag och din arbetstid. Kanske är det möjligheten att testa på en variation av uppdrag som lockar eller kanske är det att själv vara med och styra din arbetstid som är det viktigaste. Välkommen att söka arbete som konsult hos oss på Adecco!

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska med 2 års yrkeserfarenhet

Kunskaper i svenska, både tal och skrift

Kunskap i Take Care

Vad erbjuder vi?

Du kommer att bli anställd som konsult för Adecco.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 11 juli (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.