Servicetekniker/Fälttekniker till kund i Kista!

Servicetekniker/Fälttekniker till kund i Kista!

Tycker du om att arbeta med händerna och har ett teknikintresse? Är du även serviceminded och brinner för kundkontakt? Då har vi på Adecco det perfekt uppdraget för dig hos vår kund med start omgående.

Om tjänsten
Som Servicetekniker/Fälttekniker hos vår kund i Kista kommer du åka ut på planerade serviceuppdrag som kan innefatta mekanik, elektronik och programmering av elrullstolar och elektriska drivaggregat för manuella rullstolar. Du kommer arbeta framförallt i Stockholms-området men en del uppdrag kan förekomma utanför Stockholm tex i Gävleborg och Dalarna. Du kommer planera dina arbetsdagar själv genom att utgå ifrån inkommande serviceuppdrag som du tar dig an vilket ställer krav att du som person är ansvarstagande, disciplinerade och strävar efter att leverera en service/kvalitet utöver kundens förväntningar samtidigt som du är tydlig med vad du kan leverera.

I din roll som Servicetekniker/Fälttekniker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
 • Boka ut dig själv på inkommande serviceuppdrag
 • Utföra felsökningar, installera, reparera och montera rullstolar ute hos privatkunder
 • Ta med rullstolen till verkstaden i Rotebro om felet inte kan repareras på plats
 • Följa upp/ logga serviceärenden i kundens CRM-system.
Om dig
Vi söker dig som är tekniskt lagd, erfarenhet från liknande tjänst är meriterande. Som person är du social och framåt, du älskar att träffa alla möjliga människor och skapa långsiktiga kundrelationer då det är ett väldigt socialt arbete. Vidare har du förmågan att självständigt driva ditt eget arbete och göra rätt prioriteringar för att nå framgång.

Viktigt för tjänsten är:
 • Teknikintresse och praktiskt lagd
 • Lätt för att skapa långsiktiga kundrelationer
 • Giltigt B-körkort
 • Flytande i svenska i både tal och skrift och har goda kunskaper i engelska.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Att arbeta som konsult på Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Tjänsten som Servicetekniker / Fälttekniker är ett konsultuppdrag med start omgående. Till att börja med är uppdraget på 6 månader. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

För rätt person finns stora möjligheter att tjänsten övergår till en anställning hos kunden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
 • Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
 • Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
 • Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Jelena Dogas via 073 684 72 92.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 4 maj 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.