Service Tekniker - Burkert

Service Tekniker - Burkert

Har du erfarenhet som servicetekniker inom industrin? Har du kunskaper om vätskor och gaser inom industriella processer? Är du dessutom en driftig och engagerad person som trivs med att lösa kundernas problem? Då är detta jobbet för dig!

Servicetekniker till Bürkert

Om tjänsten

Som servicetekniker ansvarar du för att erbjuda en förstklassig service till stora och små industrikunder i Stockholm i huvudsak i Mälardalen. Bürkert är ett internationellt bolag med stor erfarenhet och kompetens inom reglering av vätskor och gaser inom industriella processer. Att arbeta som servicetekniker på Bürkert är utvecklande då man ständigt arbetar med ett brett produktsortiment och tydliga processer. Dessutom får du träffa många spännande kunder inom den industriella marknaden. Bürkert satsar på sin personal och kommer ge dig en gedigen introduktion och skapa en individuell utvecklingsplan med de utbildningar som tjänsten och produkterna kräver.

I din roll som servicetekniker kommer du i huvudsak fungera som support till kunderna vid bland annat installation, felsökning, idrifttagning och optimering/kalibrering. Utöver detta ser vi att du med ett konsultativt bemötande kan erbjuda ett förebyggande underhåll samt utföra kontrollmätningar på produkten, ibland med kort varsel baserat på kundernas behov. Du kommer även stötta kunder med tekniska frågor via telefon och e-post.

Om dig

Vi söker dig som har en gedigen erfarenhet som servicetekniker inom industrin. Du har en god förståelse för vätskor och gasers egenskaper och deras användning i industriella processer, samt god erfarenhet av mekaniska reparationer. Det är även meriterande om du har erfarenhet av ventilteknik, industriella kommunikationsgränssnitt, el/elektronik samt mjukvara. Du är flytande i svenska språket och behärskar engelska väl. Du måste även kunna vara flexibel med dina arbetstider, då det ibland är aktuellt att lösa problem akut ute hos våra kunder.
Samtidigt som du har förmågan att vara konsultativ och hjälpa kunden i deras problemlösning på plats är det meriterande om du även kan se möjligheter för merförsäljning som du sedan rapporterar till sälj.

Viktigt för tjänsten är:
  • Erfarenhet av mekaniska reparationer inom styr- och reglerteknik
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • God samarbetsförmåga men också självgående och förändringsbenägen
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Bürkert

Bürkert är ett tyskt familjeägt företag som funnits sen 1946. Våra 36 marknadsbolag är spridda runt om i värden och vi är över 3000 anställda och växer snabbt.
Produktion samt systemutveckling sker i Tyskland och Frankrike. Vi är ett förtag som återinvesterar mycket, dels mot utveckling av nya produkter samt mot att hålla våra anläggningar och produktionsenheter uppdaterade med den senaste tekniken. Det svenska marknadsbolaget grundades 1968 och vi är idag 21 anställda spridda på våra två kontor i Stockholm och Malmö samt säljare spridda i landet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sheyda Ali 0769412717 eller Sheyda.Ali@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Tekniker, Servicetekniker, Mekaniska reparationer, Industri, Ventilteknik, Mjukvara, El, Elektronik
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 24 juni 2020 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.