Senior KMA ingenjör sökes till infrastrukturprojekt

Senior KMA ingenjör sökes till infrastrukturprojekt

Har du tidigare erfarenhet av anläggningsprojekt? Är du intresserad av de riktigt stora infrastruktursprojekten? Är det så att du även tidigare arbetat både operativt och strategiskt? Då är detta möjligheten du har väntat på!

Subterra söker nu KMA ingenjörer med inriktning miljlö och arbetsmiljö som vill vara med att vidareutveckla projektet förbifart Stockholm och forsätta bygga ut Stockholms tunnelbana.

Som KMA-ingenjör på Subterra arbetar du tillsammans med platsledningen för att driva projektets kvalité, miljö- och arbetsmiljöfrågor. Du bistår projektet från start med material och beslutsunderlag inom ditt ansvarsområde samt följer upp detta under projektets genomförande såväl som slutskede.

Vi tror att du har arbetat både operativt och strategiskt. Du är van att föra dialog med beställare, du kanske till och med ha jobbat på beställarsidan såväl som entreprenörsidan?

Tjänsten är en konsulttjänst med start omgående. Inledningsvis är tjänsten på 6 månader med stora chanser till både förlängning samt möjlighet till att bli rekryterad internt.

Krav för tjänsten
  • Erfarenhet av ledningssystem
  • Certifiering inom ISO 45001 (arbetsmiljö) samt ISO 14001 (miljö)
  • Erfarenhet av att leda miljö och leda skyddsronder
  • Erfarenhet av att genomföra riskbedömningar
  • Erfarenhet av AMA
  • Flytande i engelska och svenska i tal som skrift
  • B körkort
Det är extra meriterande om du
  • Har certifiering inom ISO 90001 (kvalitet)
  • Kan CEQUEL + ha varit CEACUAL assessor (nytt namn BREEAM infrastructure)
  • Genomfört revisoner både internt samt mot externa parter.
OM SUBTERRA

SBT Sverige AB skapades 2014 då tjeckiska Subterra a.s. etablerade en verksamhet i Sverige. Vi utgår från vårt kontor i Solna och täcker hela Sverige. Verksamheten är fokuserad på allt undermarksbyggande, men kärnkompetensen ligger i tunnelbyggande genom konventionell borrning och sprängning.

Subterra a.s. är ett bygg- och anläggningsföretag som sedan 2004 ingår i Metrostav koncernen. Den geografiska hemmamarknaden är Tjeckien men företaget verkar även på den internationella marknaden, främst i centrala Europa.

SBT Sverige AB omsatte ca 1 miljard SEK år 2020 och har ca 170 anställda. För 2021 beräknas omsättning bli ca 1,3 miljarder SEK.

Kontaktuppgifter
Har du frågor gällande registrering vänligen kontakta info@adecco.se
Har du frågor gällande rekryteringsprocessen vänligen kontakta ansvarig rekryterare jesper.jenefjard@adecco.se

Sökord
KMA, Kvalitet, Miljö, Arbetsmiljö, Stockholm, Anläggning, Förbifart Stockholm, Adecco, Subterra.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 25 dec 2022 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.