Är du en driven och noggrann person med erfarenhet som samordnare? Trivs du i en social roll med kundkontakt och många kontaktytor? Läs vidare!

Om tjänsten
I rollen som Samordnare är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att schemalägga och planera av insatser inom hemtjänsten. För att lyckas i rollen delar du vår entusiasm i att leverera en trygg, säker och kvalitativ omsorg till våra vårdtagare ihop med en smart planering för våra medarbetare. Du kommer ha kontakt med kunder, medarbetare och biståndshandläggare i ditt arbete.
Du kommer få en gedigen introduktion till våra verksamhetssystem och rutiner samt få kännedom om vår verksamhet.

Om dig
Vi söker dig som är strukturerad och prestigelös med tidigare erfarenhet som samordnare. Som samordnare tar du ansvar för att ditt eget arbete blir gjort med ett gott resultat. Du kan hantera stressiga situationer och har en god samarbetsförmåga gentemot kollegor och chefer. Det är meriterande om ni kan hantera följande program Epsilon, Carefox, Lifecare eller Phoniro. Du behärskar svenska i både tal och skrift och trivs med att arbeta med digitala system.

Viktigt för tjänsten är:
  • Minst 2 års erfarenhet inom hemtjänst
  • God administrativ och serviceförmåga
  • B körkort
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om kunden
Vi kommer inte att gå ut med kundens namn i ett inledande skede. Däremot svarar vi gärna på frågor om tjänsten och företaget.
Vi har idag cirka 93 anställda inom verksamheterna som finns i Haninge, Huddinge och Tyresö kommun samt södra Stockholm. Vi är ett omsorgsbolag och vi erbjuder våra kunder hemtjänst, personlig assistans, ledsagning och avlösning. För oss är det viktigt att ha kunden i fokus och tillgodose deras behov. Våra ledord är kontinuitet, respektfullt bemötande, delaktighet samt omtanke. För oss är det en självklarhet att vi implementerar dessa värdegrunder i vårt dagliga arbete.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Adecco och frågor besvaras av rekryteringskonsult Sheyda Ali via sheyda.ali@adecco.se

Du ansöker via vår www.adecco.se genom att skicka in ditt CV och ett Personligt brev. Vi behandlar ansökningar löpande.

Sökord
Samordnare, Hemtjänst, Vård, Omsorg,
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 10 sept 2022 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.