Sales Support - AJ Produkter

Sales Support - AJ Produkter

Sales Support till Projektsäljavdelningen på AJ Produkter

Trivs du att arbeta i en koordinerande roll och att arbeta tätt med säljkollegor såväl som med kunder? Är du serviceminded, strukturerad och socialt kompetent? Läs mer om tjänsten!

Om tjänsten
Rollen som säljsupport innebär att supportera AJ´s säljare med orderläggning och orderuppföljning mm. samt koordinera internt med projektingenjörerna kring projekten, med syfte att supportera kunder på bästa sätt. Tjänsten innebär många interna och externa kontaktytor, med mycket kundkontakt både via mail och telefon. Du arbetar i Microsoft Dynamics samt Officepaketet, främst med Excel och PowerPoint. Du tillhör säljavdelningen och arbetar på helt nya lokaler i Sickla.

Om dig
För att lyckas och trivas i rollen ser vi att du har arbetat med sälj, säljsupport, administration och/eller liknande tidigare. Du känner igen dig som en drivande och social person som trivs i en koordinerade funktion. Du besitter en stark serviceådra och innehar en positiv inställning till både ditt arbete och din omgivning. Det är av relevans att du är strukturerad, initiativtagande och kan vara effektiv utan att tumma på kvalitén. God datavana och att du kan hantera både Excel och Powerpoint är en förutsättning. Du har goda kunskaper och känner dig trygg att kommunicera både på svenska och engelska. Du ska trivas i att arbeta i både mindre samt större team. För att tjänsten ska vara rätt för dig behöver du dela företagets värdegrunder; lyhörda, kunniga, smarta och hjälpsamma.

Viktigt för tjänsten:
  • tidigare erfarenhet av sälj, säljsupport och/eller administration tidigare
  • att du är serviceminded, strukturerad och kommunikativ
  • god datorvana Erfarenhet av Microsoft Dynamics är meriterande.
Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Är du intresserad?

Om du tycker tjänsten är spännande är du välkommen att skicka in din ansökan med ett CV och personligt brev. Rekryteringsprocessen sker löpande under ansökningstiden vilket innebär att processen avslutas när tjänsten blivit tillsatt. I denna rekrytering samarbetar företaget med Adecco och har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Rekryteringskonslut, Sheyda Ali via 076-941 27 17 eller sheyda.ali@adecco.se.

Om AJ Produkter
AJ Produkter AB är en koncern med 26 försäljningsbolag och 2 produktionsanläggningar i 19 europeiska länder. Verksamheten säljer kontors-, lager- och verkstadsinredningar. Tillsammans med omkring 900 anställda omsätter bolaget 1,8 miljarder SEK. Bolaget är i stark tillväxt och breddar en redan stark marknadsposition. Huvudkontoret tillsammans med centrallager är beläget i nya fina lokaler i Halmstad. Tillsammans med starkt engagerade och kunniga medarbetare levererar du "Oväntat mycket".
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 15 nov 2019 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.